KINFO: Tiedekuntaolympialaiset 21.4.

Emilia Harju ekharj at utu.fi
Mon Apr 10 20:22:38 EEST 2006


Heipparallaa,

Kevät on nyt edennyt siihen pisteeseen että on vain ja ainoastaan suotavaa infota vuotuisista tiedekuntaolympialaisista. Tiedekuntaolympialaisethan järjestetään perjantaina 21.4. ja kisailu alkaa Educariumin takana olevalla hiekkakentällä kello 16.00 sisääntulolla, joka huomioidaan arvostelussa. Tämän jälkeen joukkueet siirtyvät TYY:n saunalle puhdistautumaan rankkojen tehtävien lioista ja jotain suolaistakin lienee tarjolla. Kaikille avoimiin jatkobileisiin Sotkulle siirrytään viimeistään kello 23.00.

Kemisteiltä lähtee olympialaisiin vähintään yksi joukkue (joukkue = 5-7 naamaa) ja listat ilmaantuvat toimiston seinälle huomenna (tiistaina) päivystyksen aikoihin. Edellisvuosina olemme sijoittuneet aina hopealle, joten tänä vuonna olisi vihdoin aika viedä Digitiltä heidän pääpottinsa, emmehän voi sallia kolmatta peräkkäistä voittoa. 

Joten, ilmoittaudu toimistolla ja pue punahaalarisi niskaan ensi viikon perjantaina ja puolusta kemistien mainetta (jos sitä vielä on). Tai mikäli et koe kisaamista omaksi jutuksesi niin ilmesty toki ystävinesi sotkulle hyvään ja värikkääseen seuraan.


Hybridin puolelta tiedon teille välitti Emilia