[Kaupunkitutkimus] Sivuainemessut 23.8.

Matleena Halla matleena.m.halla at utu.fi
Mon May 23 08:18:21 EEST 2022


Hei taas!

Muistuttelen, että jos järjestönne ei ole vielä ilmoittautunut Indexin sivuainemessuille pitämään ständiä, niin laittakaa toukokuun loppuun mennessä viestiä mamaih at utu.fi tai vcpart at utu.fi, jotta osaamme varautua osallistumiseenne. Tarkemmat tiedot aiemmassa viestissä.

Kiitos jo ilmoittautuneille ja mukavaa kesää kaikille!

Matleena Halla
Koulutuspoliittinen vastaava ja yhdenvertaisuusvastaava
Index ry
________________________________________
From: Matleena Halla
Sent: 11 May 2022 11:07:36
Subject: Sivuainemessut 23.8.

Heippa!

Index ry järjestää tiistaina 23.8. klo 12-16 Educariumin ja Publicumin pihassa perinteiset sivuainemessut, jonne Indexin fuksit ja muut opiskelijat kutsutaan tutustumaan yliopiston sivuainetarjontaan ja erilaisiin yliopiston sisäisiin tahoihin ja järjestöihin. Messuille osallistuu usein myös Indexin ulkopuolisia opiskelijoita.

Järjestöt pitävät messuilla ständejä, joilla voi esimerkiksi esitellä aineen opintoja, kertoa järjestötoiminnasta sekä myydä haalarimerkkejä ja muita tuotteita. Me hoidamme pöytien varaamisen, kunhan te hoidatte ständinne laittamisen ja siivoamisen.

Jos järjestönne tahtoo tulla pitämään ständiä, niin laitattehan viestiä Indexin opintovastaavalle Victoria Luovikarille (vcpart at utu.fi) tai allekirjoittaneelle Indexin kopolle Matleena Hallalle (mamaih at utu.fi) viimeistään 31.5.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi myös ihan vain kiertelemään muiden ständeillä!


Matleena Halla
Koulutuspoliittinen vastaava ja yhdenvertaisuusvastaava
Index ry


More information about the Kaupunkitutkimus mailing list