[Kaupunkitutkimus] Nordic CityMaking Week 10&11.11. Turussa: mahdollisuuksia kaupungeista kiinnostuneille opiskelijoille

Sampo Ruoppila sampo.ruoppila at utu.fi
Fri Oct 29 17:30:29 EEST 2021Välitetty viesti alkaa:

Lähettäjä: Katja Lindroos <katja at urbanpractice.fi<mailto:katja at urbanpractice.fi>>
Aihe: Nordic CityMaking Week 10&11.11. Turussa: mahdollisuuksia kaupungeista kiinnostuneille opiskelijoille


Hei!

Järjestämme vajaan kahden viikon kuluttua kansainvälisen kaupunkikehittämisen tapahtuman Nordic CityMaking Week. Aloitimme viime vuonna, ja tänä vuonna mukana on kolme kaupunkia. Tapahtumiin tulee useita kansainvälisiä kaupunkikehittämisen asiantuntijoita – erityisesti osallisuuden, yrittäjyyden ja ns. ruohonjuuritoiminnan mahdollistamisen osaajia.

Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Toivommekin että sekä kaupunkien parissa työskentelevät että varsinkin sellaiset, jota tätä toivovat tekevänsä tulevaisuudessa, löytävät tapahtuman ja pääsevat kontakoitumaan kiinnostavien ihmisten kanssa.

Olisimme siksi kiitollisia jos voitte levittää sanaa opiskelijoille ja kollegoille. Tässä nostoja:

Ke 10/11 klo 17.30: Nordic CityMaking Book Club Turun pääkirjastossa, kirjana 'Soft City' ja mukana kirjoittaja, Gehl Architects David Sim.
Samana iltana myös tutustumista Rettigiin ja muita tilaisuuksia, joista voi kysyä meiltä suoraan.

To 11/11 klo 9: Seminaari-webinaari Turun Tiedepuistoissa. Mukana puhujia ja esimerkkejä Amsterdamista, Tallinnasta, Tukholmasta ja Kööpenhaminasta.

To 11/11 klo 13: uudenlainen kävelymuotoinen workshop eli walkshop satama-alueella ja Kakolassa. Mukana myös Olli Ojala.

Kahden em. kuten koko viikon ohjelma löytyy täältä: https://nordiccitymaking.fi/ncmweek-2021-program

Puhujia voi katsoa täältä:
https://nordiccitymaking.fi/speakers

Jos löytyy opiskelijoita, jotka haluaisivat tulla auttamaan yksinkertaisissa järjestelyissä ja näin pääsevät lähemmäksi itse tapahtumaa (mahdollista olla sekä vapaaehtoinen että harjoittelija pientä korvausta vastaan), voi ilmoittautua täällä olevan lomakkeen kautta:
https://nordiccitymaking.fi/opencall

Luonnollisesti toivomme näkevämme myös teitä paikan päällä! Kysykää ihmeessä jos ilmenee jotain kysyttävää – vastaamme mielellämme.

yst.
Katja


--
Katja Lindroos
CEO / Urban Practice
+358 50 354 1411
katja at urbanpractice.fi
urbanpractice.fi
@KatjaLindroosMore information about the Kaupunkitutkimus mailing list