[Kaupunkitutkimus] Fwd: Tutkijatohtorin paikka Helsingin yliopistossa: Helsingin kaupungin johtamisjärjestelmän muutosta koskeva arviointitutkimus

Ruoppila Sampo sampo.ruoppila at turku.fi
Fri May 17 12:23:52 EEST 2019



Lähettäjä: Ala-Outinen Annina <annina.alaoutinen at hel.fi<mailto:annina.alaoutinen at hel.fi>>
Päiväys: 17. toukokuuta 2019 klo 12.02.42 UTC+3
Vastaanottaja: Ala-Outinen Annina <annina.alaoutinen at hel.fi<mailto:annina.alaoutinen at hel.fi>>
Aihe: Tutkijatohtorin paikka Helsingin yliopistossa: Helsingin kaupungin johtamisjärjestelmän muutosta koskeva arviointitutkimus

Helsingin yliopiston valtiotieteellinen tiedekunta hakee
TUTKIJATOHTORIA

määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2019 – 31.7.2021.

Tutkijatohtorin tehtävänä on laatia Helsingin kaupungin johtamisjärjestelmän muutosta koskeva arviointitutkimus. Tutkimus toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa. Tutkijatohtori työskentelee itsenäisesti mutta osallistuu kaupungin johtamisen kehittämistyöhön erikseen sovittavalla tavalla. Tehtävään sisältyy opetustehtäviä korkeintaan 5 % kokonaistyöajasta.

VALINTAKRITEERIT
Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa tohtorin tutkintoa. Edellytämme kykyä itsenäiseen tutkimustyöhön ja kokemusta johtamisen ja hallinnon tutkimuksesta. Tehtävään valittavan tieteenalataustaa ei ole rajattu, mutta parhaat edellytykset on henkilöllä, jonka tohtorintutkinto sijoittuu hallinnon- tai organisaatioiden tutkimuksen alueelle. Lisäksi edellytetään Helsingin kaupungin organisaation ja kunnallispolitiikan tuntemusta.
Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä hyvää suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsinkielen taito katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan myös kykyä hoitaa aktiivisesti sidosryhmäsuhteita Helsingin kaupunkiin.

PALKKA
Tutkijatohtorin bruttopalkka on 3400 – 3900 €/kk riippuen tehtävään valittavan henkilön ansioista ja kokemuksesta. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

HAKEMUKSEN TOIMITTAMINEN
Hakemukseen on liitettävä yhtenä pdf-dokumenttina seuraavat asiakirjat:
• Ansioluettelo.
• Numeroitu julkaisuluettelo, johon pyydetään lihavoimaan ne julkaisut, jotka parhaiten osoittavat pätevyyttä haussa olevaan tehtävään.
• Tutkimusvisio: kuvaus siitä, millaisia kiinnostuksen kohteita tutkija tunnistaa kaupungin johtamisjärjestelmän uudistuksessa ja miten hän tutkimustehtävänsä rajaisi (korkeintaan 1 sivu).

Hakemus jätetään yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae työpaikkaa -linkin kautta. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR -portaalin kautta, https://saphr.it.helsinki.fi/irj/portal

LISÄTIEDOT
Lisätietoja tehtävästä antaa varadekaani Juri Mykkänen, puh. 040-549 7003 tai juri.mykkanen(at)helsinki.fi<http://helsinki.fi>

Rekrytointijärjestelmän tekninen tuki: rekrytointi(at)helsinki.fi<http://helsinki.fi>

Haku päät­tyy
02.06.2019 23:59 EEST

TYÖPAIKKAILMOITUS:
https://www.helsinki.fi/fi/avoimet-tyopaikat/tutkijatohtori-valtiotieteelliseen-tiedekuntaan




More information about the Kaupunkitutkimus mailing list