[Kaupunkitutkimus] Fwd: Tulevaisuuden Turku 2029 -kysely avoinna

Ruoppila Sampo sampo.ruoppila at turku.fi
Mon Feb 15 15:04:47 EET 2016


Hei,

Välittäisittekö tätä myös opiskelijoillenne. (Toivottavasti ääkköset olivat tällä kertaa mukana.)

Sampo


Laukkanen Matilda <matilda.laukkanen at turku.fi<mailto:matilda.laukkanen at turku.fi>> kirjoitti 15.2.2016 kello 10.18:

Hei,
Tänään avautui verkkokysely, jolla kartoitetaan turkulaisten ajatuksia kaupungin kehittämisestä uuden yleiskaavan laatimisen avuksi. Tulevaisuuden Turku 2029 -kyselyllä kaupunkilaiset voivat kertoa oman näkemyksensä, minne uutta rakentamista voitaisiin kaupungissa sijoittaa, missä palvelutarjontaa tulisi kehittää, mitkä viher- ja virkistysalueet ovat tärkeitä ja millaista liikkuminen on kaupungissa.
Voisitteko välittää tiedon kyselystä eteenpäin opiskelijoille ja muille kyselystä mahdollisesti kiinnostuneille? Tarkemmat tiedot ja linkki kyselyyn löytyvät alta.

Kyselyyn on tulossa tämän viikon aikana myös mahdollisuus vastata englanniksi, tällä hetkellä vastaaminen onnistuu suomeksi ja ruotsiksi.


---
Minkälainen Turku on vuonna 2029? Vastaa kyselyyn ja vaikuta

Turun kaupunki kartoittaa karttapohjaisella verkkokyselyllä turkulaisten näkemyksiä, miten kaupungin kasvu tulisi toteuttaa ja millainen Turku on tulevaisuudessa. Tuloksia käytetään yleiskaavan valmistelussa.

Minne mielestäsi uutta rakentamista voitaisiin kaupungissa sijoittaa, missä palvelutarjontaa tulisi kehittää, mitkä viher- ja virkistysalueet ovat tärkeitä ja millaista liikkuminen on kaupungissa?

Kerro näkemyksesi kaupungin kehittämisestä 15.3. mennessä osoitteessa:

·         www.maptionnaire.com/780/<http://www.maptionnaire.com/780/>

Kyselyllä saatuja vastauksia hyödynnetään yleiskaavaluonnoksen laatimisessa. Kyselyn tulokset julkaistaan Yleiskaavan 2029 nettisivuilla (www.turku.fi/yleiskaava2029<http://www.turku.fi/yleiskaava2029>) sekä esitellään suuralueittain yleisötilaisuuksissa kevään/kesän 2016 aikana.

Kaupunginhallitus päätti viime marraskuussa, että valmisteilla oleva yleiskaava suuntaa kasvua pääasiassa keskustaan ja joukkoliikenteen pääreittien varsille. Vuoden 2016 aikana yleiskaavasta valmistellaan luonnos, joka työstetään lopulliseksi kaavaksi vuonna 2017. Yleiskaavan toteutumisen tavoitevuosi on 2029.

Yleiskaavalla ohjataan yleispiirteisesti kaupunkiympäristön ja liikennejärjestelmien kehittämistä ja sijoittumista. Tavoitteena on toimiva, taloudellinen ja eheä yhdyskuntarakenne. Yleiskaavan valmistelua ohjaa Turun ja naapurikuntien hyväksymä Turun kaupunkiseudun rakennemalli 2035. Kaavalla varaudutaan 20 000 uuteen turkulaiseen.

---


Kiitoksia jo etukäteen!

Ystävällisin terveisin,
Matilda Laukkanen

Matilda Laukkanen
harjoittelija

Turun kaupunki
Ympäristötoimiala, kaupunkisuunnittelu, kaavoitusyksikkö
Puolalankatu 5, 4. krs. PL 355 20101 Turku
puh. 044 516 8378
matilda.laukkanen at turku.fi<mailto:matilda.laukkanen at turku.fi>



More information about the Kaupunkitutkimus mailing list