[Kaupunkitutkimus] kaupunkitutkimuksen jatko-opinnot

Helka Kalliomäki helka.m.kalliomaki at utu.fi
Tue Mar 10 15:40:53 EET 2015


Hei kaikki kaupunkitutkimuksen jatko-opinnoista kiinnostuneet opettajat ja tutkijat, 

Suunnittelemme Sampon kanssa kaupunkitutkimuksen poikkitieteellistä jatko-opintokurssia nimeltä "Contemporary Urban Theory" (tarkempi kuvaus liitteessä), minkä sisältöön toivomme teiltä (erityisesti professoreilta mutta myös muilta aiheesta kiinnostuneilta) kommentteja maaliskuun kuluessa. 

Nyt on siis vielä mahdollista vaikuttaa kurssin sisältöön eli kaikki kommentit ovat tervetulleita! Jos koette, että aiheesta olisi tarvetta keskustella laajemminkin, voimme järjestää tästä myös lyhyen tilaisuuden asap. 

Suunnitteilla on siis kurssi mikä koostuu temaattisista moduuleista, mihin toivomme myös teiltä ajatuksia siitä, millaisia aihepiirejä moduuleihin halutaan sisään. Syksylle on jo alustavasti suunniteltu yhtä moduulia, missä aiheena olisi osallisuus laajasti eri tieteenalojen näkökulmasta, ja opettajana kauppakorkeakoulussa vieraileva professori Keelen yliopistosta. 

Lisäksi pyydämme teitä jo nyt kertomaan viestiä eteenpäin jatko-opiskelijoillenne että tällainen kurssi on tulossa syksyllä 2015, ja huomioimaan kurssin opetussuunnittelussa. 

Kiitokset jo etukäteen kaikille panoksestanne!
 
yt. Helka Kalliomäki


Helka Kalliomäki (née Moilanen)
PhD, Senior research fellow
CCR, Turku School of Economics & Department of Social Research
FI-20014 University of Turku
+358 50 452 3675
helka.kalliomaki at utu.fiMore information about the Kaupunkitutkimus mailing list