[Kaupunkitutkimus] VL: IATUR 2014 -konferenssi/ Call for Papers

Ruoppila Sampo sampo.ruoppila at turku.fi
Fri Feb 28 11:11:07 EET 2014


Pahoittelemme mahdollista päällekkäispostitusta.

---------

IATUR 2014 -konferenssi
Esitelmäkutsu

Ajankäyttötutkimuksen kansainvälinen IATUR 2014 maailmankonferenssi järjestetään Turussa ensi kesänä (30.7.-1.8.2014). Call for Papers on käynnissä (dl 15.3.2014). Ks. tarkemmat tiedot nettisivuilta: http://www.iatur2014.fi/papers.php?k=6&v=03

Ajankäyttötutkijoiden International Association for Time Use Research (IATUR) on aktiivinen kansainvälinen tieteellinen järjestö. Ajankäytön tutkijat ovat etenkin sosiologian, sosiaalipolitiikan, taloustieteen, tilastotieteen ja mediatutkimuksen alojen asiantuntijoita. IATUR on kerännyt vuosittaiseen konferenssiinsa tutkijoita ja muita kiinnostuneita yliopistoista, tilastovirastoista ja tutkimuslaitoksista eri maanosista.

Nyt Turussa järjestettävän 36. IATUR 2014 -konferenssin teemana on ”Time use – from theory to praxis”, ja tarkoituksena on nostaa ajankäyttöaineistojen empiirisen analyysin ohella esiin myös teoreettisempia avauksia. Konferenssi on järjestetty Suomessa kerran aikaisemmin vuonna 1984.

IATUR 2014 -konferenssin järjestäjinä ovat Åbo Akademi, Turun yliopisto, Tilastokeskus ja Kansaneläkelaitos IATUR-organisaation lisäksi. Konferenssia edeltää Tilastokeskuksen ja Kuluttajatutkimuskeskuksen järjestämä yhden päivän työpaja ”Measuring household production”, jossa opetetaan kotitalouksissa tehtävän palkattoman kotityön mittaamista ja rahallista arvottamista.

Lisätietoa nettisivuilta: http://www.iatur2014.fi/

Toivotamme kaikki ajankäyttötutkimuksesta kiinnostuneet tervetulleiksi pitämään ja kuuntelemaan esityksiä!

Järjestelytoimikunnan puolesta
Dosentti Anu-Hanna Anttila



More information about the Kaupunkitutkimus mailing list