[Kaupunkitutkimus] Planning for Preservation Seminar 12-13.12.2013

Söderholm Maria maria.soderholm at aalto.fi
Tue Dec 3 09:40:04 EET 2013


Hei,

tiedoksi alla oleva seminaari, joka on kaikille avoin mutta sovitettu väitöstyöntekijöille. Alla viestissä mainittu ohjelma on poistettu mutta sama tieto ja ohjelma PDF-versiona löytyy osoitteesta: http://rym.aalto.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/view/planning_for_preservation_open_seminar_at_aalto_university_on_12th_to_13th_of_dec/

Tässä vielä suorakin linkki PDF-ohjelmaan: http://rym.aalto.fi/en/current_affairs/news/planning_for_preservation_seminar_poster.pdf

-------------------------------

Hei,

Aalto-yliopiston arkkitehtiosasto (prof. Aino Niskanen) ja YTK (prof. Raine Mäntysalo) järjestävät kaksipäiväisen seminaarin 12.12-13.12.2013 otsikolla Planning for Preservation? Seminaari on Rakennetun Ympäristön Tutkijakoulun (RYM-TK) rahoittama, ja kielenä on englanti. Seminaarin ensimmäinen päivä järjestetään Otaniemen kampuksen päärakennuksessa, toinen Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston auditoriossa.

Seminaarin keskeisenä kysymyksenasetteluna on pohtia kriittisesti suunnittelun ja suojelun - tai yksinkertaisemmin sanottuna, uudistuvan ja jo olemassa olevan kaupunkirakenteen suhdetta. Seminaari tuo yhteen molemmilta aloilta sekä tutkimuksen että käytännön parissa toimivia asiantuntijoita.

Ulkomaiset luennoitsijat ovat Professori Natalia Dushkina (Moscow Architectural Institute, Moskova), sekä Professori Robert Beauregard (Columbia University, Graduate School of Architecture, Planning and Preservation, New York).

Seminaari on yleisölle avoin, erillistä ilmoittautumista ei vaadita.
Liitteenä seminaarin ohjelma.

Tervetuloa!

Kurssin yhteyshenkilö:
Tohtorikoulutettava
Laura Berger
laura.berger at aalto.fi<mailto:laura.berger at aalto.fi>

--------------------

Tiedon sähköpostilistalle välitti,
Maria Söderholm
Informaatikko
Aalto-yliopisto
Maankäyttötieteiden laitos
YTK - Yhdyskuntasuunnittelun tutkimus- ja koulutusryhmä
Tieto- ja kirjastopalvelut
PL 12200
00076 Aalto
Käyntiosoite: Rakentajanaukio 2 C, 4. krs.

p. 050 512 4618

maria.soderholm at aalto.fi<mailto:maria.soderholm at aalto.fi>
http://ytk.aalto.fi/fi/




More information about the Kaupunkitutkimus mailing list