[Kaupunkitutkimus] Kaupunkitutkimuksen opintokokonaisuus

Ruoppila Sampo sampo.ruoppila at turku.fi
Mon Sep 2 14:33:57 EEST 2013


Lisätoive vielä: pyytäisin että teette opintokokonaisuutta tiettäväksi kursseillenne osallistuville opiskelijoille. Pointtihan on tukea tällä kaupunkitutkimuksellisiin teemoihin erikoistumista eri oppiaineissa.

Kursseilla on ollut jengiä hyvin eri puolilta yliopistoa ja ÅA:sta, mikä on kiva, mutta olisi kiva saada osallistujamäärä kasvamaan nykyisestä.

Sampo
________________________________
Lähettäjä: kaupunkitutkimus-bounces at lists.utu.fi [kaupunkitutkimus-bounces at lists.utu.fi] käyttäjän Ruoppila Sampo [sampo.ruoppila at turku.fi] puolesta
Lähetetty: 2. syyskuuta 2013 14:15
Vastaanottaja: kaupunkitutkimus at lists.utu.fi
Aihe: [Kaupunkitutkimus] Kaupunkitutkimuksen opintokokonaisuus

Hyvät kollegat,

Voisitteko huolehtia, että oheinen viesti kulkeutuu mahdollisimman nopeasti oppialanne opiskelijoiden sähköpostilistoille.

Kiitos!

Sampo

***

Tervetuloa opiskelemaan kaupunkitutkimusta
- Suoritettavissa monitieteinen opintokokonaisuus
- Johdantokurssi alkaa tiistaina 3.9.

Turun yliopistossa on ollut vuodesta 2011 alkaen mahdollista suorittaa kaupunkitutkimuksen opintokokonaisuus (25-35 op). Opintokokonaisuuden tavoitteena on antaa näkökulmia kaupunkitutkimuksen tutkimusaiheisiin sekä perehdyttää tutkimusalueen käsitteisiin ja teoreettisiin lähtökohtiin. Tavoitteena on myös oppia seuraamaan alalla tehtävää monitieteistä tutkimusta, arvioimaan sitä kriittisesti sekä kehittämään uusia näkökulmia suomalaiseen kaupunkitutkimukseen. Opintokokonaisuus antaa valmiudet suuntautua kaupunkitutkimukseen eri oppiaineissa.

Opintokokonaisuuden kotilaitos on sosiaalitieteiden laitos. Pakollisia kursseja ovat johdatus kaupunkitutkimukseen (järjestetään syksyisin) ja teemaseminaari (järjestetään keväisin). Johdantokurssi alkaa tiistaina 3.9., luentosali Pub1 (Publicum, Assistentinkatu 7), klo 16-18. Muut kokonaisuuden kurssit on mahdollisuus koota kokonaisuuden osina luetelluista sosiologian, sosiaalipolitiikan, maantieteen, kulttuuri- ja historia-aineiden, talousmaantieteen (TY:n kauppakorkeakoulu), julkishallinnon (ÅA) ja muiden mainittujen oppialojen kursseista. Valinnaiset kurssit on jaettu kahteen ryhmään, jossa kummassakin on suoritettava vähimmäismäärä kursseja ja vähimmäismäärä pisteitä.

Lisätietoja
http://kaupunkitutkimus.utu.fi/opetus

Sampo Ruoppila
Kaupunkitutkimuksen tutkimusjohtaja
Opintokokonaisuuden koordinaattori

Jk. Viestiä saa mieluusti levittää







More information about the Kaupunkitutkimus mailing list