[Kaupunkitutkimus] FW: Muistutus: Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka -ohjelman hankemäärärahahaku vuodelle 2014

Söderholm Maria maria.soderholm at aalto.fi
Mon Aug 19 11:20:44 EEST 2013


Viestin liitteeksi mainittu hakujuliste on kopsattu viestin loppuun!

T: Maria

From: owner-stadi-lista at helsinki.fi [mailto:owner-stadi-lista at helsinki.fi] On Behalf Of Jussi Kulonpalo
Sent: 19. elokuuta 2013 11:13
To: jussi.kulonpalo at helsinki.fi
Subject: Muistutus: Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka -ohjelman hankemäärärahahaku vuodelle 2014



Hyvä vastaanottaja,
(mahdollisia ristiinpostituksia pahoitellen)

Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka -ohjelman hankemäärärahojen haku vuodelle 2014 on auki.
Ohessa viestin liitteenä hakujuliste. Hakuaika päättyy keskiviikkona 2.10.2013.

Terveisin,
Jussi Kulonpalo



* * *

Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka -ohjelma hakee ehdotuksia vuonna 2014 rahoitettaviksi tutkimus- ja kehittämishankkeiksi

Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka -ohjelma pyytää esityksiä vuonna 2014 rahoitettaviksi tutkimus- tai kehittämishankkeiksi. Ohjelma on Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston, Hankenin, Diakonia, Metropolia sekä HAAGA-HELIA -ammattikorkeakoulujen, Helsingin, Espoon, Vantaan ja Lahden kaupunkien sekä Työ- ja elinkeinoministeriön, Ympäristöministeriön ja Opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tutkimus- ja yhteistyöohjelma.

Ohjelman tavoitteena on edistää monitieteistä, kansainvälisesti korkeatasoista ja metropolialueen erityispiirteistä lähtevää kaupunkitutkimusta sekä siihen tukeutuvaa kehittämistoimintaa. Rahoitettavien hankkeiden valinnassa painotetaan niiden relevanssia Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka -ohjelman teemojen ja -aiheiden suhteen, metropolialueen erityispiirteistä lähteviä tai niitä esiin nostavia kysymyksenasetteluja, monitieteisiä lähestymistapoja, usean toimijan yhteishankkeita sekä metropolialueen tarkastelua kansainvälisessä viitekehyksessä. Ohjelma painottaa rahoitettavien hankkeiden tulosten julkisuutta sekä hyödynnettävyyttä ohjelmaa rahoittavien kaupunkien päätöksenteon tukena. Rahoitettaviksi hyväksyttävät hankkeet osallistuvat ohjelman muodostaman yhteistyöverkoston toimintaan sekä raportoivat tuloksensa ohjelman puitteissa.

Hankkeiden sekä niiden kohteiden tulee sijoittua ohjelmaan osallistuviin kaupunkeihin Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle tai Lahteen. Hankkeiden toteutuspaikkoina toimivat ohjelmaan osallistuvat korkeakoulut ja rahoitus kohdennetaan ensisijaisesti hankkeille, jotka tuottavat uutta tutkimus- tai kehittämistoimintaa.

Hankehakemukset tulee toimittaa sähköpostitse ohjelman koordinaattorille (jussi.kulonpalo at helsinki.fi<mailto:jussi.kulonpalo at helsinki.fi>) keskiviikkoon 2. lokakuuta 2013 mennessä.

Enemmän tietoa hausta, haun teemoista sekä Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka -ohjelman hankerahoitusmallista ohjelman kotisivulta: http://www.helsinki.fi/kaupunkitutkimus/rahoitus/

Ohjelman koordinaattori antaa tarvittaessa lisätietoja hausta.
Jussi Kulonpalo
Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka -ohjelma 2010-2014

jussi.kulonpalo at helsinki.fi<mailto:jussi.kulonpalo at helsinki.fi>
Puh.  191 24583
GSM 050 4417337

Valtiotieteellinen tiedekunta
PL 16 (Snellmaninkatu 10)
00014 Helsingin yliopisto


--
Jussi Kulonpalo
Projektikoordinaattori
Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka -ohjelma 2010-2014

Valtiotieteellinen tiedekunta
Kaupunkitutkimusverkosto
PL 16 (Snellmaninkatu 10)
00014 Helsingin yliopisto

jussi.kulonpalo at helsinki.fi<mailto:jussi.kulonpalo at helsinki.fi>
Puh.  191 24583
GSM 050 4417337

www.helsinki.fi/kaupunkitutkimus<http://www.helsinki.fi/kaupunkitutkimus>

------------------------------



Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka -ohjelma hakee ehdotuksia vuonna 2014 rahoitettaviksi tutkimus- ja kehittämishankkeiksi

Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka -ohjelma pyytää esityksiä vuonna 2014 rahoitettaviksi tutkimus- tai kehittämishankkeiksi. Ohjelma on Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston, Hankenin, Diakonia, Metropolia sekä HAAGA-HELIA -ammattikorkeakoulujen, Helsingin, Espoon, Vantaan ja Lahden kaupunkien sekä Työ- ja elinkeinoministeriön, Ympäristöministeriön ja Opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tutkimus- ja yhteistyöohjelma. Ohjelman tavoitteena on edistää monitieteistä, kansainvälisesti korkeatasoista ja metropolialueen erityispiirteistä lähtevää kaupunkitutkimusta sekä siihen tukeutuvaa kehittämistoimintaa.



Rahoitettavien hankkeiden valinnassa painotetaan niiden relevanssia Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka -ohjelman teemojen ja -aiheiden suhteen, metropolialueen erityispiirteistä lähteviä tai niitä esiin nostavia kysymyksenasetteluja, monitieteisiä lähestymistapoja, usean toimijan yhteishankkeita sekä metropolialueen tarkastelua kansainvälisessä viitekehyksessä. Ohjelma painottaa rahoitettavien hankkeiden tulosten julkisuutta sekä hyödynnettävyyttä ohjelmaa rahoittavien kaupunkien päätöksenteon tukena. Rahoitettaviksi hyväksyttävät hankkeet osallistuvat ohjelman muodostaman yhteistyöverkoston toimintaan sekä raportoivat tuloksensa ohjelman puitteissa.



Hankkeiden sekä niiden kohteiden tulee sijoittua ohjelmaan osallistuviin kaupunkeihin Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle tai Lahteen. Hankkeiden toteutuspaikkoina toimivat ohjelmaan osallistuvat korkeakoulut ja rahoitus kohdennetaan ensisijaisesti hankkeille, jotka tuottavat uutta tutkimus- tai kehittämistoimintaa. Perustutkimukseksi luettavien hankkeiden osalta vaatimuksena on hankkeen korkea tieteellinen taso. Hakijalle voidaan myöntää enintään 90 000€ ohjelman rahoitusta. Hankebudjetti tulee laatia siten, että ohjelman rahoitusosuus hankkeen kuluista on enintään 80 % ja vähintään 20 % kuluista jää toteutuspaikkana toimivan korkeakoulun katettaviksi kuluiksi. Hankkeille voidaan hakea varoja tutkijoiden palkkaamiseen työsuhteeseen ohjelmaan osallistuviin korkeakouluihin sekä hankkeiden tutkimusmenoihin. Hankkeet tulee toteuttaa vuoden 2014 aikana. Ohjelman ohjausryhmä arvioi ja valitsee hakemusten pohjalta rahoitettavat hankkeet syksyn aikana.



Hankehakemukset jätetään Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka –ohjelman verkkosivuilta ladattavalla hakulomakkeella. Hankebudjetti sekä hakijan ansioluettelo toimitetaan hakulomakkeen vapaamuotoisina liitteinä.



Hankehakemuslomake liitteineen tulee toimittaa sähköpostitse ohjelman koordinaattorille (jussi.kulonpalo at helsinki.fi) keskiviikkoon 2. lokakuuta 2013 mennessä. Koordinaattori antaa tarvittaessa lisätietoja hausta.


Hakulomake, lisätietoa ohjelmasta sekä hankerahoituksesta osoitteessa: http://www.helsinki.fi/kaupunkitutkimus/rahoitus/’


----------------------------------


Tiedon välitti,
Maria Söderholm
Informaatikko
Aalto-yliopisto
Maankäyttötieteiden laitos
YTK - Yhdyskuntasuunnittelun tutkimus- ja koulutusryhmä
Tieto- ja kirjastopalvelut
PL 12200
00076 Aalto
Käyntiosoite: Rakentajanaukio 2 C, 4. krs.

p. 050 512 4618

maria.soderholm at aalto.fi<mailto:maria.soderholm at aalto.fi>
http://ytk.aalto.fi/fi/


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kaupunkitutkimus/attachments/20130819/176343b4/attachment-0001.html 


More information about the Kaupunkitutkimus mailing list