[it] ViLLE Edugame Hackathon tänä viikonloppuna

Erkki Kaila ertaka at utu.fi
Tue Apr 19 09:17:43 EEST 2016


Moi!

Oletko kiinnostunut pelien kehityksestä tai oppimispeleistä? Oletko aina halunnut suunnitella tai toteuttaa pelin? Haluatko tehdä jotain hyödyllistä ja samalla kokeilla uutta kieltä, kirjastoja tai tekniikoita? ViLLE Edugame Hackathonissa pääset tekemään näitä kaikkia ja samalla tutustumaan samanhenkisiin, innokkaisiin ihmisiin.

Jos olet ohjelmoinut ennenkin, voit toteuttaa oppimispelin alusta loppuun omien taitojesi mukaan haluamillasi avoimen lähdekoodin kirjastoilla.

Olemme toteuttaaneet Hackathonia varten valmiiksi pelin, johon voit suunnitella ulkoasun ja grafiikat. Tyylittely tapahtuu kuvien ja CSS-tyylimäärittelyjen avulla. Edugame Hackathon on hyvä tilaisuus oppia CSS:ää helposti.

Voit myös osallistua koodaamisen sijaan pelin ja sen mekanismien suunnitteluun. Hyvät ideat oppimispeleiksi ovat aina tervetulleita. ViLLE Edugame Hackathon on loistava tilaisuus päästä tutustumaan pelinkehityksen maailmaan, vaikka et osaisikaan ohjelmoida.

Kilpailun voittajatiimi saa palkinnoksi neljä upouutta Raspberry Pi 3 Model B-minitietokonetta virtalähteineen ja koteloineen puhtaana käteen.

MILLOIN: Perjantaista sunnuntaihin 22. - 24.4.2016

MISSÄ: SparkUp Turku, Electrocity Tykistökatu 4
Ilmoittautuminen: Rekisteröidy ViLLE-kurssille alla olevia linkkejä käyttäen ja täytä rekisteröintilomake.

KURSSIAVAIN: hackme2016

LINKKI HAKA-KÄYTTÄJILLE: http://ville.cs.utu.fi/howto/?r=5075&haka=true
LINKKI MUILLE: https://ville.utu.fi?c=LzJsY5BCxBPn

Jos olet jo ViLLE-käyttäjä, voit käyttää olemassa olevia tunnuksia, muuten rekisteröidy uudeksi käyttäjäksi. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä osoitteeseen emakur at utu.fi

Lisätietoja osoitteesta: http://villeteam.fi/en/hackathon


More information about the It-opiskelijat mailing list