[it] Kaksoistutkinto Fudanin yliopiston kanssa; info ti 10.9. klo 16

Päivi Rastas pairit at utu.fi
Wed Sep 4 08:46:00 EEST 2013


Tervetuloa kuulemaan mahdollisuudesta suorittaa kaksoistutkinto Turun yliopistolla yhdessä Fudanin yliopiston kanssa!  Fudanin yliopisto on Turun yliopiston tavoin monialainen ja kansainvälinen yliopisto. Se on Kiinan arvostetuimpia yliopistoja, joka sijoittuu maailmanlistalla sijoille 151-200 ja insinööritieteissä sijoille 51-75.  Fudanin yliopisto sijaitsee Shanghaissa, joka on kansainvälinen metropoli, Kiinan väkirikkain kaupunki sekä talouden, kaupan ja rahoituksen keskus.

Kaksoistutkintosopimus Fudanin yliopiston kanssa on ainoa lajissaan Suomessa. Tutkintotodistuksen saat molemmista yliopistoista ja tämän lisäksi pääset valmiiksi järjesteltyyn vaihtoon Fudanin yliopistoon. Vaihdon aikana saat paitsi henkilökohtaisesti avartavia elämyksiä myös työmarkkinoiden arvostamaa kansainvälistä kokemusta. Lisäksi luot henkilökohtaisia kontakteja kiinalaiseen yhteiskuntaan, maailman nopeimmin kasvavaan talouteen.

Älä jätä tilaisuutta käyttämättä vaan tule tiistaina 10.9.2013 kello 16 luentosaliin B2033 kuuntelemaan kaksoistutkinnosta enemmän.

Tilaisuus on suunnattu kaikille opiskelijoille, ensisijaisesti maisteritason DI-opiskelijoille.

Lisätietoja Ville Taajamaa, ville.taajamaa at utu.fi<mailto:ville.taajamaa at utu.fi>





-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/it-opiskelijat/attachments/20130904/519ced0d/attachment.html 


More information about the It-opiskelijat mailing list