[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Amanuenssi Särestöniemi-museoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Kesä 13 17:03:38 EEST 2024


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Amanuenssi Särestöniemi-museoon
--------------------------------------------
Kittilän Kaukosen kylän kupeessa sijaitseva Särestöniemi-museo vaalii taiteilija, professori Reidar Särestöniemen (1925–1981) elämäntyötä. Museo pitää esillä taiteilijan teoksia näyttelyissä, huolehtii museon kokoelmista ja ylläpitää taiteilijan elinympäristöä, johon kuuluvat Vanha Särestö, Galleria ja Ateljee-asuinrakennus. Museolla on asiakaspalvelua varten erillinen rakennus, josta löytyvät kahvila, toimistotilat ja muut museon toiminnan kannalta tarpeelliset tilat. Museo hallinnoi myös Palsa-museota Kittilässä. Museoita ylläpitää Kauko Sorjosen säätiö.

Särestöniemi-museo hakee amanuenssia vakinaiseen työsuhteeseen.

Amanuenssin päätehtäviin kuuluvat kokoelmien hoito, kokoelmaohjelman ja kokoelmien digitaalisen käytön kehittäminen, luettelointi ja arkistonhoito. Amanuenssi osallistuu myös näyttelysuunnitteluun, museopedagogiseen toimintaan ja muuhun sisällöntuottamiseen yhteistyössä museon muun henkilöstön kanssa. Tehtäviin kuuluvat myös asiakaspalvelu ja opastukset.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa museoaineissa ja museologian perusopintoja. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää alan työkokemusta. Lisäksi edellytämme tietojärjestelmien tuntemusta, alueen historian tuntemusta, erinomaista suomen kielen taitoa, hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa, organisointi- ja yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Ajokortti ja auto on työntekijälle välttämätön.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisten museoiden työehtosopimuksen mukaan. Työaika on kokoaikainen ja sijoittuu pääosin ajalle ma–la klo 10–18. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävä on vakinainen ja täytetään 12.8.2024 tai sopimuksen mukaan.
Hakuaika päättyy 30.6.2024.

Hakemukset sähköpostitse:
anne.koskamo at sarestoniemenmuseo.fi

Tai postitse osoitteeseen:
Särestöniemi-museo
Särestöntie 880
99110 Kaukonen
--------------------------------------------
Lisätietoja:
anne.koskamo at sarestoniemenmuseo.fi


Ilmoitus vanhenee: 1.7.2024

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/amanuenssi-sarestoniemi-museoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko