[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museomestari (puutekniset työt)

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke toukokuu 10 12:10:58 EEST 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museomestari (puutekniset työt)
--------------------------------------------
Haemme Suomen kansallismuseon Kokoelmakeskuspalvelut-yksikköön museomestaria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6.2023-29.2.2024, työpiste sijaitsee Orimattilassa, Museoviraston keskusvarastolla. Työ liittyy Suomen kansallismuseon esinekokoelmien siirtoon Kokoelma- ja konservointikeskukseen Vantaalle.

Museomestarin vastuulle kuuluvat kokoelmien siirtoon liittyvät tehtävät ja tekniset ratkaisut, kuten esinetukien ja kuljetuslaatikoiden valmistaminen, esinelähetysten kasaaminen, kuljetusten valmistelu sekä esineiden pakkaaminen pitkäaikaissäilytystä varten. Työssä pääsee käsittelemään monipuolisesti erilaisia esineitä ja toteuttamaan niiden kuljettamiseen ja säilyttämiseen liittyviä ratkaisuja. Työssä eduksi onkin verstaankäyttötaidot ja kyky rakentaa erilaisia telineitä, tukia ja laatikoita. Ymmärrys museotyön periaatteista on eduksi. Kokoelmalogistiikan ratkaisut ideoidaan museomestareiden tiimissä, joten hyvät yhteistyötaidot tukevat työssä onnistumista. Puuteknisiin töihin painottunut museomestari osallistuu myös kokoelmien hoitoon ja ennaltaehkäisevän konservoinnin prosesseihin yhteistyössä konservaattoreiden kanssa.

Museomestarin työpiste sijaitsee Museoviraston keskusvarastolla Orimattilassa, lisäksi työ voi sisältää satunnaisesti työskentelyä myös Museoviraston kokoelma- ja konservointikeskuksessa Vantaalla.

Parhaat edellytykset tehtävään antavat museomestarin tai puusepän tutkinto tai vastaava, sekä kokemus puuntyöstökoneiden käytöstä ja puuteknisistä töistä. Kokemus museotyöstä ja erilaisten tuki- ja laatikkoratkaisujen rakentamisesta katsotaan eduksi. Työssä edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman työn aikatauluttamiseen ja priorisointiin sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työ edellyttää myös ajantasaisia IT-taitoja. Työpiste on Niinikoskella, Orimattilassa, joten ajokortti on välttämätön.

Toimen tehtäväkohtainen palkka määräytyy vaativuusryhmän 5 (2122,40 €/kk) mukaan. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen kokemukseen ja suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa Museoviraston palkkausjärjestelmäsopimuksen mukaisesti.

Hakuaika päättyy 23.5.2023.

https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=29-191-2023

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Heidi Rajala
Kokoelmapalvelupäällikkö
0295 33 6502
heidi.rajala at kansallismuseo.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
heidi.rajala at kansallismuseo.fi


Ilmoitus vanhenee: 23.5.2023 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museomestari-puutekniset-tyot/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko