[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Tekstiilikonservaattori Helsingin kaupunginmuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe toukokuu 5 11:32:38 EEST 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Tekstiilikonservaattori Helsingin kaupunginmuseoon
--------------------------------------------
Oletko kiinnostunut TEKSTIILIKONSERVAATTORIn 4kk:n projektityöstä Helsingin kaupunginmuseossa?
Jos olet, ehdit vielä hakea! Hakuaika päättyy torstaina 11.5. klo 16.00.
Haemme ajalle 3.7.-2.11. määräaikaista tekstiilikonservaattoria, jonka ensisijainen tehtävä on osallistua näyttelyesineistön huoltoon ja konservointiin tekstiilikonservaattorimme työparina. Tekstiilien inventointi ja kuntokartoitus sekä säilytyspakkaus ovat lisäksi työn tärkeitä osa-alueita.

Pätevyysvaatimuksena on konservaattorin AMK-tutkinto erikoistumisalana tekstiili tai orgaaniset materiaalit. Huomioimme myös vuonna 2023 valmistuvat. Työkokemus konservaattorina on eduksi samoin kokoelmahallintajärjestelmien tuntemus ja myös muu kokoelma- ja/tai museotyökokemus.
Toimivien vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojen lisäksi tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme myös ajantasaisia ict-taitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Olemme monipaikkainen työyhteisö ja teemme viikoittain sekä lähi- että etätyötä. Tekstiilikonservaattorin ensisijainen työpiste sijaitsee HAM HKM yhteisessä kokoelmakeskuksessa Vantaalla Suomen pankin kiinteistössä. Tämän vuoksi työsuhde edellyttää henkilöturvallisuusselvitystä (turvallisuusselvityslaissa 726/2014 lueteltujen perusteiden vuoksi), joka teetetään valitun suostumuksella.

Konservaattorin peruspalkka on 2 761,29 €/kk. Lisäksi palkassa huomioidaan 1.6.2023 voimaan tuleva yleiskorotus 2,2% ja mahdolliset kokemuslisät. Työaika on 36 h 15 min/viikko.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa intendentti Elina Kallio elina.kallio at hel.fi

 

Hae tehtävää viimeistään torstaina 11.5.2023 klo 16.00 mennessä Helsingin kaupungin sähköisessä rekrytointijärjestelmässä helsinkirekry.fi https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat. Työavain KUVA-01-14-23 ohjaa suoraan hakuilmoitukseen.

Järjestämme haastattelut HAM HKM yhteisessä kokoelmakeskuksessa ja aloitamme haastattelut hakuaikana.

 

Helsingin kaupunginmuseon visio: Jokaisella on mahdollisuus rakastua Helsinkiin.

 

Helsingin kaupunginmuseo dokumentoi elämää Helsingissä yhdessä kaupunkilaisten kanssa. Kattavat, hyvin dokumentoidut ja asiantuntevasti hoidetut kokoelmat ovat kaupunginmuseon toiminnan perusta. Kokoelmiin kuuluu noin 500 000 arkistotallennetta ja esinettä, yli miljoona valokuvaa ja noin 6 000 taideteosta.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
elina.kallio at hel.fi


Ilmoitus vanhenee: 11.5.2023 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/tekstiilikonservaattori-helsingin-kaupunginmuseoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko