[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Hallinnon assistentti EMMA – Espoon modernin taiteen museoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Maalis 29 11:48:30 EEST 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Hallinnon assistentti EMMA – Espoon modernin taiteen museoon
--------------------------------------------
EMMA - Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen suurimpiin taidemuseoihin ja sitä ylläpitää EMMA-taidemuseosäätiö sr. EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta on profiloitunut kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen ja designiin. EMMA sijaitsee Espoon Tapiolassa Näyttelykeskus WeeGeellä.
Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen HALLINNON ASSISTENTTIA<https://emmamuseum.fi/avoin-tyopaikka/hallinnon-assistentti/>, jolla on erinomaiset organisointikyvyt ja järjestelmällinen työote.
Tarjoamme ainutlaatuisen, taiteen voimasta syntyvien vahvojen kokemusten ja tilallisten elämysten työympäristön, monipuoliset työtehtävät ja osaavan työyhteisön. Kannustamme ja mahdollistamme osaamisen kehittämistä kaikissa työtehtävissä.
Tehtäviisi kuuluu:

*   Taloushallinnon tehtäviä, kuten ostolaskujen tiliöintiä ja sähköisen kierrätysjärjestelmän ylläpitoa, laskutusta, reskontrien hoitoa, kirjanpidon ja raportoinnin avustavia tehtäviä
*   Henkilöstöhallinnon tehtäviä, kuten rekrytoinneissa avustamista, raporttien valmistelua ja työsuhteiden elinkaareen liittyvien järjestelmätietojen päivittämistä
*   Johdon assistentin tehtäviä, kuten museonjohtajan kulu- ja matkalaskujen hoitoa sekä kokousjärjestelyjä
*   ICT-hallinnon tehtäviä, kuten henkilöstön laitteiden tilauksia ja yhteydenpitoa ulkoisen palveluntarjoajan kanssa
Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta, tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta, erinomaista organisointikykyä ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Tehtävässä tarvitset suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.Etsimämme henkilö on itseohjautuva, vastuuntuntoinen ja joustava. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja palveluhenkistä otetta työhön.
Hallinnon assistenttina toimit tärkeänä osana talouden, hallinnon ja HR:n tiimiä, johon sinulle räätälöidään oma vastuukokonaisuus. EMMAssa on käytössä liukuva työaika (viikkotyö 36,25 h) ja työaikapankki. Sinulla on mahdollisuus myös etätyöhön.
EMMA panostaa henkilöstön hyvinvointiin mm. vapaaehtoisella työkykyvakuutuksella ja ePassi-henkilöstöeduilla (lounas, liikunta, kulttuuri, hyvinvointi sekä työmatka).
Lähetäthän hakemuksen keskiviikkoon 5.4.2023 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja CV. Käsittelemme hakemuksia vasta hakuajan päätyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus EMMAn palkkausjärjestelmän mukaisesti.
Lisätietoa tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jenny Kupiainen, p. 045-78850314: soittoajat 29.3.2023 13:00-14:00 ja 3.4.2023 klo 9:00-10:00.

Ilmoitus EMMAn verkkosivuilla: https://emmamuseum.fi/avoin-tyopaikka/hallinnon-assistentti/
Ilmoitus Duunitorissa: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/16519541
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Jenny Kupiainen
jenny.kupiainen at emmamuseum.fi
045-78850314


Ilmoitus vanhenee: 5.4.2023 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/hallinnon-assistentti-emma-espoon-modernin-taiteen-museoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko