[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Turun museokeskus: Tutkija arkeologisiin tehtäviin

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Maalis 14 14:16:26 EET 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Turun museokeskus: Tutkija arkeologisiin tehtäviin
--------------------------------------------
Tutkija arkeologisiin tehtäviin / Turun museokeskus

Turun museokeskus toimii Varsinais-Suomen alueellisena vastuumuseona, jonka yhtenä tehtävänä on kulttuuriympäristöön liittyvät asiantuntija- ja viranomaistehtävät.

Tutkijan tehtävänä on valmistella maankäytönsuunnitteluun ja rakentamiseen liittyviä viranomaislausuntoja muinaisjäännösten suojelutarpeen osalta. Tutkija osallistuu kaavoituksen viranomaispalavereihin Varsinais-Suomen kuntien kaavoitushankkeissa ja tekee laajaa yhteistyötä alueellisten sidosryhmien kanssa. Tehtäviin kuuluu myös ulkopuolisen rahoituksen avulla tehtävien kuntakohtaisten muinaisjäännösinventointien ja tutkimusten tutkimustarpeiden määrittäminen.

Lisäksi tutkija suorittaa maastotarkastuksia eri puolilta Varsinais-Suomea saatavien löytöilmoitusten sekä maankäytön ja sen suunnittelun vuoksi. Tutkijan tehtäviin kuuluu myös maastotarkastuksia ja muinaisjäännösten suojelutarpeiden määrittämisiä liittyen metsien käyttöön ja niiden hakkuihin sekä energiayhtiöiden tarpeisiin. Tutkija laatii inventointi-, tarkastuskäynti- ja kaivauskertomukset suorittamistaan tutkimuksista sekä päivittää muinaisjäännösrekisteriä.

Tutkijan tehtäviin kuuluu muinaisjäännöstiedon välittäminen esitelmä- ja tapahtumatilaisuuksissa sekä muussa mediassa. Lisäksi hän opastaa ja ohjaa yksityisiä tahoja monenlaisissa muinaisjäännöksiä koskevissa asioissa ja muinaismuistolain edellyttämissä toimenpiteissä. Lisäksi tutkija osallistuu museon näyttely- ja tapahtumatoimintaan.

Lisätiedot ja hakemuksen jättäminen https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/tutkija-arkeologisiin-tehtaviin-tku00-44-64-23/
Hakuaika: 14.3.2023-27.3.2023. Hakuaika päättyy 27.3.2023 klo 15.00.

Lisätietoja antaa:
Paula Saarento, paula.saarento at turku.fi, p. 040 705 104
Maarit Talamo-Kemiläinen, maarit.talamo-kemilainen at turku.fi, p. 050 594 7256
--------------------------------------------
Lisätietoja:
paula.saarento at turku.fi


Ilmoitus vanhenee: 27.3.2023 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/turun-museokeskus-tutkija-arkeologisiin-tehtaviin/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko