[H-verkko] Työpaikkailmoitus: HAM hakee museomestaria

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Kesä 29 16:16:07 EEST 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
HAM hakee museomestaria
--------------------------------------------
HAM hakee vastaavaa museomestaria täydentämään jo olemassa olevaa neljän vastaavan museomestarin tehtäväkenttää. HAM Helsingin taidemuseon taidekonservointi ja taideteosturvallisuus -tiimin museomestarina olet osana pyörittämässä toimintaamme taidemuseossamme Tennispalatsissa Helsingin keskustassa, kokoelmakeskuksessamme Vantaalla, sekä joka toinen vuosi järjestettävässä Helsinki Biennaalissa Helsingin Vallisaaressa. Tehtävään valittavan tulee läpäistä suppea turvallisuusselvitys.

Taidekonservointi ja taideteosturvallisuus -tiimi tuottaa palveluita sekä HAMin sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Tiimimme kuljettaa, ripustaa ja säilyttää taidetta, suunnittelee ja toteuttaa näyttelyjen rakenteita, valokuvaa, konservoi ja huoltaa teoksia sekä ylläpitää tiloja ja laitteita, ja huolehtii museon turvallisuudesta.

Vastaavana museomestarina päätehtäväsi on huolehtia irtaimistosta, kiinteistöistä ja tiloista yhdessä kiinteistöjen muiden toimijoiden ja esihenkilösi kanssa. Vastaat yhdessä kokeneen työkaverisi kanssa taideteosliikenteestä esille kaupungin laitoksiin ja sieltä takaisin säilytykseen kokoelmakeskukseemme. Osallistut myös tiimimme toiminnan suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen, ja täydennät tiimiä omalla asiantuntijuudellasi.

Tehtävän vaatimuksena on museomestarin ammattitutkinto tai vastaavat tiedot ja taidot, sekä hyvä suomen ja vähintään tyydyttävä englannin kielen taito. Tehtävä edellyttää kiinteistöön liittyvien tehtävien hallintaa ja halukkuutta oppia jatkuvasti uutta. Tehtävään valittavalla tulee olla riittävä, vähintään kolmen vuoden työkokemus tehtäviin soveltuvalta alalta, kuten museoalalta, kiinteistöalalta tai muista näyttelyihin liittyvistä tehtävistä.

Kehittyneet yhteistyötaidot sekä ongelmanratkaisu- ja oman työn organisointikyky ovat eduksi tehtävässä onnistumisessa. Arvostamme monipuolista työkokemusta ja vahvaa halua olla mukana taiteen esittämisessä ja säilyttämisessä tuleville sukupolville. C-ajokortti katsotaan tehtävässä eduksi.

Palkka 2636,83 € / kk sekä mahdollinen työkokemuslisä. Työssä aloitus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme kiinnostavan tehtävän moniammatillisessa tiimissä, vaihtelevia työpäiviä sekä työtehtäviä. Mikäli kiinnostuit paikasta joukossamme, lähetä hakemuksesi 11.8.2023 mennessä osoitteeseen rekry at hamhelsinki.fi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus sekä CV ja otsikoi viestisi: HAKEMUS, Vastaava museomestari, oma nimesi. Nimeä myös liitteet siten, että niissä näkyy nimesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesihenkilö Mari Lenck, p. 040 334 6072. Yhteydenotot soittoaikoina ma 24.7.2023 klo 13–15 ja 27.7.2023 klo 8–10.

lisätietoja täältä.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Mari Lenck
rekry at hamhelsinki.fi
040 334 6072


Ilmoitus vanhenee: 11.8.2023 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/ham-hakee-museomestaria/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko