[H-verkko] Arvosteltavaksi: Metsälampi

Jenna Herva jmcher at utu.fi
Ma Kesä 26 16:48:39 EEST 2023


Agricola - Suomen humanistiverkko tarjoaa kirjoja arvosteltavaksi Agricolan kirja-arvostelujulkaisuun (ISSN 1796-704X). Jos haluat arvostelukappaleen lähetä sähköpostia osoitteeseen <agricolan.arvostelut at gmail.com<https://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko>> ilmoita kirjan nimi ja kustantaja sekä oma postiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Tiedot toimitetaan kustantajalle, joka lähettää sinulle kirjan. Perustele lyhyesti miksi juuri sinä haluaisit arvostella kyseisen kirjan.
***
kirjalistat kustantajittain

Ntamo:

Metsälampi, Jukka Mikkonen & Harri Hakala


”[L]ammessa on aina jotain enemmän kuin järvessä: enemmän lumovoimaa, viehätystä, hykerryttävyyttä, noituutta; enemmän salamielisyyttä ja mystillistä maan ja veden rajaa.”

Siksi nämä kiehtovat vetemme ansaitsevat oman kirjansa. Lampi-Suomi saa tässä upeasti kuvitetussa teoksessa pitkään kaivatun yleisesityksensä ja näkemyksekkään pohdintansa. Ilmosen lisäksi ääneen pääsevät esimerkiksi lingvistit Terhi Ainiala, Kaisa Häkkinen ja Taarna Valtonen, taidehistorioitsija Ville Lukkarinen, hydrobiologi Suvi Mäkelä, limnologi Kari-Matti Vuori, geologi Kaisa-Maria Remes, hydrologi Esko Kuusisto, iktyologi Markku Varjo sekä kaakkurirengastaja Tuula Kyllönen, pienvesikalastaja Heikki Koponen, lampiuimari Niina Sorsa, urheilusukeltaja Vesa Tikkanen ja luontokuvaaja Ilpo Aalto sekä isäntä Olli Leinonen, emäntä Eeva Vitikainen ja monet muut lammista tietävät.

Metsälampi evästää lukijoita tutustumaan usein yllättävänkin hienoihin lähilampiin. Niillä on arvaamatonta kykyä ravita sielua ja ruumista.

https://www.ntamo.net/product/1018/mikkonen--hakala-metsalampi-2023
***
HUOMIO! Uusia arvostelukappaleita toimitetaan vain niille jotka ovat vanhat arvostelunsa kirjoittaneet. Kirjoista on kova kysyntä, joten jos et saa arvosteluasi kirjoitettua lähetä saamasi arvostelukappale Agricolan toimitukseen, jotta sitä voitaisiin tarjota uudelleen arvosteltavaksi. Kirja-arvostelun voi julkaista myös muussakin julkaisussa – muualla julkaistun arvostelun voi julkaista myös Agricolassa.
Liitä valmis arvostelusi suoraan sitä varten tehtyyn lomakkeeseen Agricolan sivulle:<https://agricolaverkko.fi/arvostelut/>https://agricolaverkko.fi/arvostelut/ josta se lähetetään ensin Agricolan toimittajalle, joka tarkistaa ja julkaisee arvostelun. Arvostelu lähtee sen jälkeen H-verkko ja Kultut- listan tilaajille sähköpostina sekä tallentuu "Agricolan kirja-arvostelut" julkaisun sivulle: <https://agricolaverkko.fi/arvostelut/> https://agricolaverkko.fi/arvostelut/.<https://agricolaverkko.fi/arvostelut/>
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/h-verkko/attachments/20230626/43b36e1e/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta H-verkko