[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Intendentti Kuopion kulttuurihistorialliseen museoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Kesä 14 18:17:52 EEST 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Intendentti Kuopion kulttuurihistorialliseen museoon
--------------------------------------------
Kuopion kulttuurihistoriallinen museo - Pohjois-Savon alueellinen vastuumuseo etsii intendenttiä (alueellisen museotoiminnan edistäminen) ajalle 15.8.2023 - 12.4.2024

Intendentti vastaa aluevastuumuseon museotoiminnan edistämisen tehtäväkokonaisuuden kehittämisestä, koordinoinnista sekä toteuttamisesta sovitun tehtäväjaon mukaisesti.

Tehtävät painottuvat Pohjois-Savon paikallismuseoiden ja muiden asiakkaiden ohjaukseen ja neuvontaan museoasioissa, valtionavustusten käytön ohjaukseen ja valvontaan, maakunnallisten ja kansallisten sidosryhmien kanssa tehtävään yhteistyöhön, kulttuuriperintötiedon digitaalisen saatavuuden edistämiseen sekä alueellisten museopalveluiden koordinointiin ja toteuttamiseen.

Tehtävään vaaditaan museoalalle soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävän hoito edellyttää voimassa olevaa ajokorttia. Eduksi katsotaan Pohjois-Savon alueen tuntemus. Kelpoisuuden osoittavat todistukset pyydetään ottamaan mukaan mahdolliseen haastatteluun.

Työsi tukena on Kuopion kulttuurihistoriallisen museon henkilökunta. Yhteistyötä tehdään tiiviisti myös alueen muiden vastuumuseoiden, Kuopion luonnontieteellisen museon ja Kuopion taidemuseon sekä museoiden yhteisen yleisötyön kanssa.

Kuopion kulttuurihistoriallinen museo toimii alueellisena vastuumuseona Pohjois-Savossa tehtävinään alueellisen museotoiminnan edistäminen ja kulttuuriympäristötehtävä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän eteenpäin katsovassa työyhteisössä. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään, sujuvan etätyömahdollisuuden ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointia tukevia etuja: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja työterveyshuolto.

Tehtävän työaika on 36,25 h/vko, 15.8.2023-12.4.2024. Tehtävän täytössä on mahdollista noudattaa koeaikaa.

Palkka 3090,19 €/kk, sopimusala: Kvtes.

Hae paikkaa täällä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/intendentti-520814-1/

Lisätietoja tehtävästä:
Helka Väisänen, museonjohtaja
helka.vaisanen at kuopio.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Helka Väisänen
helka.vaisanen at kuopio.fi


Ilmoitus vanhenee: 10.7.2023 klo 12:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/intendentti-kuopion-kulttuurihistorialliseen-museoon-3/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko