[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Projektitutkijan tehtävä Lahden museoilla

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Kesä 13 17:01:05 EEST 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Projektitutkijan tehtävä Lahden museoilla
--------------------------------------------
Lahden museot hakee PROJEKTITUTKIJAA Hiihtomuseolle

Museoviraston rahoittamaan innovatiiviseen Muistot liikkeeksi senioriyleisötyössä -hankkeeseen ajalle 1.9.2023 - 31.7.2024.

Tule töihin Lahden museoihin!  Lahden museoiden museoperheeseen kuuluvat Lahden historiallinen museo, Hiihtomuseo, Radio- ja tv-museo Mastola sekä Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva. Lahden museot ovat osa Lahden kaupunkia.

Muistot liikkeeksi senioriyleisötyössä -hankkeessa projektitutkijan tehtävänä on tuottaa sisältöjä tiimityönä yhdessä museolaisten, senioriryhmien, yhteistyökumppanien muun muassa liikunnan asiantuntijoiden kanssa.  Ajatuksena on liikkumisen ja kulttuuriperinnön yhdistäminen sekä sosiaalisen ja osallistavan toiminnan mahdollistaminen. Tehtäviin kuuluvat pilotointi, tiedotus, seuranta ja loppuraportointi.

Projektitutkijan tehtävän hakijalta odotetaan tehtävään soveltuvaa työkokemusta museoalalta ja yleisötyöstä esimerkiksi museopedagogin työstä ja museoalan ylempää korkeakoulututkintoa. Tehtävässä tarvitaan digi- ja viestintätaitoja, suunnittelutaitoja, innovatiivista ja asiakaslähtöistä otetta.

Odotamme sinulta viestinnän osaamista ja kokemusta kuten sosiaalisen median taitoja. Kokemus ikäihmisten kanssa toimimisesta sekä ymmärrystä liikunnan merkityksestä ikääntyvän ihmisen psyykkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin.  Eduksi katsotaan kokemus osallistavasta työstä sekä liikunnallinen osaaminen.

Työn kesto on 11 kuukautta, aloitus on 1.9.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2 834,26 €/kk. Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa 36 h 15 min/viikko ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Lahden museoissa on käytössä liukuva työaika ja mahdollisuus joustavaan monipaikkatyöhön.

Lahden kaupungilla on käytössä henkilöstön hyvinvoinnin tukemiseen Epassi-henkilöstöetu ja tukea työmatkaan työsuhdematkalipulla.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään maanantaina 19.6.2023 klo 15.00 mennessä. Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 26 tai 30.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/projektitutkija-529221/

Lisätietoja arkisin klo 9.00–15.00:
näyttelypäällikkö Suvi Kuisma, p. 050 398 5521 ja tutkija Ulla Viljanen p. 044 483 1578
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Suvi Kuisma
suvi.kuisma at lahti.fi
050 398 5521


Ilmoitus vanhenee: 19.6.2023 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/projektitutkijan-tehtava-lahden-museoilla/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko