[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Määräaikainen työ Pomarkun kotiseutumuseossa

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Kesä 8 16:37:09 EEST 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Määräaikainen työ Pomarkun kotiseutumuseossa
--------------------------------------------
Pomarkun kotiseutumuseoon haetaan määräaikaista työntekijää digisisältöjen kehittäminen ja toteuttamiseen

Pomarkun kotiseutumuseo sijaitsee Pomarkun vanhassa koulussa. Kotiseutumuseon näyttely ja toimitilat uudistettiin vuonna 2020. Museon kulttuuriperintökasvatustyötä jatketiin vuoden 2021 ja museolle suunniteltiin monipuolisia pedagogisia sisältöjä. Pomarkun kunta palkkaa henkilön suunnittelemaan, toteuttamaan ja testaamaan museoon liittyviä digitaalisia verkkosisältöjä ja mobiiliopastuksia.

Työ alkaa 1.7. tai sopimuksen mukaan ja sen kesto on kolme kuukautta.
Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (02MUS060).

Työ toteutetaan Museoviraston myöntämällä paikallismuseoiden hankeavustuksella ja se tehdään Satakunnan Museon ohjauksessa ja valvonnassa.

Tehtäviin kuuluu perehtyä eMuseo-palvelun käyttöön, kehittää ja toteuttaa äänimobiiliopastuksen sekä koululaisille suunnatun toiminnallisen mobiiliopastuksen käsikirjoitukset, tehdä taustatyötä opastusten sisältöjä varten, etsiä uutta julkaistavaa kuvamateriaalia kotiseutuarkistosta, kirjoittaa opastustekstit, nauhoittaa ja editoida ääniopastuksen sisältö sekä hoitaa mobiilioppaiden tekninen toteutus eMuseo-palvelussa. eMuseo-ääniopastus pohjautuisi nykyisen perusnäyttelyn käsikirjoitukseen. Lisäksi hanketyöntekijä tekee yhteistyötä paikallisen peruskoulun opettajien kanssa, esittelee mobiiliopastusten käyttöä opettajille sekä paikallisille asukkaille ja testaa mobiiliopastuksia erilaisten ryhmien sekä yksittäisten asiakkaiden kanssa.

Hakijalta edellytetään museoalan tuntemusta sekä kykyä itsenäiseen työhön. Aikaisempi kokemus museotyöstä, museopedagogiikan tai muun opetustyön parissa sekä erityisesti eMuseo- tai vastaavaan palvelun käytöstä katsotaan eduksi.
Vapaamuotoinen hakemus ja CV toimitetaan 20.6.2023 klo 16.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta. Todistukset tulee esittää mahdollisessa haastattelussa.

Toimessa on kuukauden (1) kuukauden koeaika, ja valitun on ennen viran vastanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja:
Elena Iso-Oja, kirjaston palvelupäällikkö, Pomarkun kirjasto- ja kulttuuripalvelut, puh. 044 550 5642, elena.iso-oja at pomarkku.fi
Akuliina Aartolahti, intendentti Satakunnan Museo, puh. 044 701 1056, akuliina.aartolahti at pori.fi

Vapaamuotoinen hakemus ja CV toimitetaan 20.6.2023 klo 16.00 mennessä Kuntarekryyn. https://www.kuntarekry.fi/fi (työavain 538253)
Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi tämän linkin https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/museoalan-hanketyontekija-538253/ kautta viimeistään 20.6.2023 klo 16.00. mennessä.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
elena.iso-oja at pomarkku.fi


Ilmoitus vanhenee: 26.6.2023 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/maaraaikainen-tyo-pomarkun-kotiseutumuseossa/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko