[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Kokoelma-amanuenssi Lapin maakuntamuseoon Rovaniemelle

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Kesä 6 18:51:54 EEST 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Kokoelma-amanuenssi Lapin maakuntamuseoon Rovaniemelle
--------------------------------------------
Rovaniemellä toimiva Lapin maakuntamuseo hakee esinekokoelmista vastaavaa amanuenssia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Museon kokoelma-amanuenssi vastaa ensisijaisesti esinekokoelman kehittämisestä, hoidosta, säilytyksestä, luetteloinnista tietokantaan, tutkimuksesta ja asiakaspalvelutöistä. Hän kehittää museon kokoelmaohjelman käyttöä ja digitaalisia avoimia palveluja (esim. Finna.fi). Hän on myös mukana alueellisissa vastuumuseotöissä liittyen kokoelma- ja nykydokumentointitoimintaan. Hän osallistuu myös museon näyttely- ja tapahtumatoimintaan.

Kokoelma-amanuenssin kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkekoulututkinto. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää alan (museo- ja erityisesti esinekokoelmat) työkokemusta. Museologian ja / tai konservaattorin opinnot, tietojärjestelmien tuntemus, alueen historian tuntemus, monipuolinen kielitaito, yhteistyötaidot ja kyky itsenäiseen työskentelyyn katsotaan eduksi. Ajokortti on työssä välttämätön.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Huom! Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymina rekrytointina. Se tarkoittaa, että hakemuksista poistetaan hakijan nimi, ikä, äidinkieli ja sukupuoli. Täytäthän huolellisesti tutkinto, kielitaito ja työkokemus kohdat, sillä haastateltavat valitaan niiden tietojen perusteella. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esimies valitsee haastateltavat henkilöt anonyymien hakemusten joukosta. Sen jälkeen rekrytointi etenee normaalisti.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry.
Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.
Hakuaika päättyy 9.6.2023 klo 15.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Hanna Kyläniemi
hanna.kylaniemi at rovaniemi.fi
0407283362
https://www.rovaniemi.fi/Vapaa-aika/Kulttuuriyksikot-ja-museot/Lapin-maakuntamuseo

Ilmoitus vanhenee: 9.6.2023 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/kokoelma-amanuenssi-lapin-maakuntamuseoon-rovaniemelle/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko