[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Kokoelmapäällikkö Postimuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Kesä 1 08:41:29 EEST 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Kokoelmapäällikkö Postimuseoon
--------------------------------------------
Haemme KOKOELMAPÄÄLLIKKÖÄ Postimuseoon

Tule kehittämään uudistuvaa museotamme innostavan ja osaavan työyhteisön kanssa!

Tampereella toimivan Postimuseon tehtävänä on suomalaisen postitoiminnan ja viestinvälityksen kulttuuriperinnön sekä viestinnän kehityksen ilmiöiden tallentaminen, tutkiminen ja esittäminen. Postimuseolla on laajat ja ainutlaatuiset kokoelmat sekä alan ainoa erikoiskirjasto, arkisto ja tietovarannot, joiden perusteella tuotamme monenlaisia tietopalveluita. Postimuseon näyttely- ja tapahtumatoiminta on vilkasta ja panostamme vahvasti uusiin digitaalisiin ratkaisuihin. Postimuseo toimii yksityisenä museona, jonka ylläpidosta vastaa Postimuseosäätiö sr. Postimuseon näyttelyt ovat museokeskus Vapriikissa ja tarjoamme hienon näköalapaikan suomalaiseen museokenttään, monipuoliseen kulttuurityöhön ja palveluiden tuottamiseen kulttuurihistoriallisessa ympäristössä.

Kokoelmatiimiimme kuuluu esihenkilönä tietopalvelupäällikkö, ja muina tiimin jäseninä kokoelmapäällikkö, digitaalisen kulttuuriperinnön asiantuntija sekä tutkija.

Etsimme nyt ammattitaitoiseen työyhteisöömme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen KOKOELMAPÄÄLLIKKÖÄ.

Kokoelmapäällikkönä tehtäviisi kuuluvat:

-     museon esine- ja valokuvakokoelmien hoito

-     tallennustyön suunnittelu ja tallennustapojen kehittäminen

-     museon nykydokumentoinnin suunnittelu ja toteutus

-     museon kokoelmayhteistyöverkostoissa toimiminen

Kokoelmahallintajärjestelmänä käytämme MuseumPlussaa. Postimuseolla on vuonna 2019 valmistuneet tarkoituksenmukaiset ja toimivat kokoelmatilat.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokoelmien hoidon ja käytänteiden tuntemusta sekä käytännön kokemusta kokoelmatyöstä. Arvostamme kokemusta verkostomaisesta työskentelystä ja projektinhallintaosaamista. Viestintä- ja posti- historian tuntemus luetaan hakijalle eduksi.

Työaika on 36 h 21 min viikossa. Työtehtävän palkka perustuu yksityisten museoiden työehtosopimuksen 4. vaativuusryhmään (Erityisen vaativat erityisasiantuntijatehtävät) ja sen peruspalkka on 1.7. 2023 alkaen 2762,81 euroa/kk. Peruspalkan lisäksi voimme maksaa henkilökohtaista lisää palkan päälle kokemuksen, koulutuksen ja osaamiseen mukaan maksimissaan 35% peruspalkasta. Työnantajan tarjoamia etuja ovat lisäksi tyky- ja lounassetelit ja kattava työterveyshuolto. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Hakemukset tulee toimittaa 13.6.2023 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi at postimuseo.fi. Sähköpostiviestin otsikkokenttään merkitään ”Hakemus”. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit hyvä valinta kokoelmapäälliköksemme. Liitä hakemukseesi koulutuksen ja työkokemuksen kuvaava CV. Lähetä hakemuksesi yhtenä pdf-tiedostona.  Pyrimme järjestämään haastattelut viikolla 25 Tampereella. Lisätietoja tehtävästä antaa tietopalvelupäällikkö Maria Pietilä puhelimitse to 1.6. klo 10-12 ja ma 5.6. klo 9-11. puh. 050 5460124.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Maria Pietilä
maria.pietila at postimuseo.fi
050 5460124
https://www.postimuseo.fi/

Ilmoitus vanhenee: 13.6.2023 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/kokoelmapaallikko-postimuseoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko