[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Kesätyöpaikkoja tarjolla Lohjan Museon kohteissa

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Tammi 27 13:31:31 EET 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Kesätyöpaikkoja tarjolla Lohjan Museon kohteissa
--------------------------------------------
Kesätyöpaikkoja tarjolla Lohjan Museon kohteissa.

Etsimme kesätyöntekijöitä Lohjan Museon Iso-Pappilaan sekä Sammatin museokohteisiin Johannes Lohilammen museoon ja Paikkarin torppaan. Sammatin museokohteissa työskennellään vuoroviikoin molemmissa kohteissa.

Lohjan Museo (Rovastinkatu 1) sijaitsee keskustan tuntumassa vanhassa pappilamiljöössä. Alueen rakennukset ovat näyttelykäytössä ja kertovat, miten paikkakunnalla on asuttu ja eletty.

Johannes Lohilammen museo (Peririnnantie 2) sijaitsee historiallisella Vanhatalon rustholli- eli ratsutilalla, jonka nykyinen päärakennus on valmistunut 1778. Museo esittelee maanviljelijä Johannes Lohilammen (1866−1938) keräämää ja hänen veljensä Kaarlo Vanamon järjestämää kokoelmaa.

Valkjärven rannalla Sammatissa sijaitseva Paikkarin torppa (Torpantie 20) on kansalliseepoksen Kalevalan kokoajan Elias Lönnrotin syntymäpaikka. Elias Lönnrot syntyi 1802 ja asui lapsuutensa Paikkarissa.

Haemme:

- kesäoppaita (3 tehtävää) Sammattiin Johannes Lohilammen museolle ja Paikkarin torpalle kesäkuusta-elokuun puoliväliin. Työtehtäviin kuuluu museoiden asiakaspalvelu, museokaupan hoito, opastus ja tilojen siisteydestä vastaaminen. Edellytämme 18 vuoden ikää, suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista ja reipasta asennetta. Työaika on keskiviikosta sunnuntaihin. Kiinnostus historiaan, museo- ja matkailualaan katsotaan eduksi.

- kesäoppaita (3 tehtävää) Lohjan Museolle Iso-Pappilaan toukokuulta elokuun loppuun. Työtehtäviin kuuluu näyttelyvalvontaa, opastusta ja asiakaspalvelua, osallistumista työpajojen suunnitteluun ja toteuttamiseen, tilojen siistimistä sekä muita museotyön avustavia tehtäviä. Edellytämme 18 vuoden ikää, suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä positiivista ja reipasta asennetta. Tehtävä sisältää myös viikonlopputyötä. Kiinnostus historiaan, museo- ja matkailualaan katsotaan eduksi.

Palkkaus KVTES:n mukaan.

Katso avoimet tehtävät Kuntarekry-palvelusta. Hakeminen tapahtuu Kuntarekry.fi sivustolla.
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kesatyontekijoita-loh-01-1-23/
--------------------------------------------
Lisätietoja:
rekrytointi at lohja.fi


Ilmoitus vanhenee: 24.2.2023 klo 23:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/kesatyopaikkoja-tarjolla-lohjan-museon-kohteissa/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko