[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museolehtorin vakinainen tehtävä Oulun Museo- ja tiedeskeskus Luupissa

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Tammi 11 11:01:33 EET 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museolehtorin vakinainen tehtävä Oulun Museo- ja tiedeskeskus Luupissa
--------------------------------------------
Oulun Museo- ja tiedeskeskus Luupissa on haettavana MUSEOLEHTORIN vakinainen tehtävä.

Museolehtori suunnittelee, tuottaa ja kehittää pedagogisia palveluja sekä yleisötapahtumia yhdessä ulkomuseoyksikön intendentin, museokoordinaattorin sekä muun henkilökunnan kanssa. Työssä tarvitaan asiakaslähtöistä asennetta, luovuutta, yhteistyökykyä ja projektinhallintataitoja. Museolehtori on Luupin peda-tiimin jäsen ja osallistuu tarvittaessa yleisötyön tehtäviin myös museo- ja tiedekeskuksen muissa kohteissa. Työhön sisältyy toisinaan ilta- ja viikonlopputyötä.

Keskeiset tehtävät:
- Yleisötyön monipuolinen suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen eri asiakasryhmät huomioiden eri ympäristöissä ja digitaalisesti.
- Työmuotoina mm. ryhmien opastukset, yleisötapahtumat, työpajat, työnäytökset, leirit, pedagogisten materiaalien tuottaminen, verkkosisällöt ja näyttelyiden pedagogiset osiot.
- Toimiminen pedagogisena asiantuntijana näyttelyprojekteissa ideointivaiheesta toteutukseen.
- Tarpeen mukaan mukana asiantuntijana kokoelmien yleisötyössä sekä vastuumuseotyössä omien tehtävien puitteissa.
- Viestintä eri kanavissa yhteistyötahoille.
- Asiantuntijana toimiminen työryhmissä, hankkeissa ja projekteissa sekä vapaan kentän sidosryhmätyö.
- Yhteistyö mm. varhaiskasvatuksen ja yliopiston kanssa pedagogisten sisältöjen tuottamisessa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytetään näyttöä pedagogisesta osaamisesta opintojen tai työkokemuksen kautta. Arvostamme kulttuurihistorian tuntemusta, yleisötyön kokemusta, monipuolista kielitaitoa, viestintätaitoja ja organisointikykyä.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymina rekrytointina yhdenvertaisuuden edistämiseksi Oulun kaupungissa. Tavoitteena on kohdentaa huomio ammatilliseen osaamiseesi sekä työkokemukseesi. Rekrytoiva esihenkilö arvioi hakemustasi ilman henkilötietojasi (nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- yms. tunnistetiedot).

Täytäthän huolellisesti tutkinto- ja työkokemus- yms. kohdat, sillä haastateltavat valitaan niiden tietojen perusteella. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaisi anonymiteetin periaatteita, joten ethän tuo siinä esille mitään henkilötietojasi. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymien hakemuksien joukosta. Sen jälkeen rekrytointi etenee tavalliseen tapaan.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyvät tarvittavat tiedot ja anonyymius voidaan säilyttää. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/104/2023. Hakemukset on toimitettava 24.1.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätiedot:
Rekrytointipalvelut, rekrytointi at ouka.fi

Sähköinen hakulomake:
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/museolehtori-museo-ja-tiedekeskus-luuppi-oul-04-1760-22/
--------------------------------------------
Lisätietoja:
rekrytointi at ouka.fi


Ilmoitus vanhenee: 24.1.2023 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museolehtorin-vakinainen-tehtava-oulun-museo-ja-tiedeskeskus-luupissa/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko