[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Taideamanuenssi K. H. Renlundin museoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Tammi 9 12:10:29 EET 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Taideamanuenssi K. H. Renlundin museoon
--------------------------------------------
Upea taidekentän kehittäjän paikka tarjolla!

Tule tekemään kiinnostavaa ja uraauurtavaa työtä kansanvälisen taiteen parissa K.H.Renlundin museoon Kokkolaan. Erottuaksemme museokentällä profiloidumme ainoana marginaalitaiteen museona Suomessa. Haemme nyt joukkoomme kansainvälisen marginaalitaiteen taideamanuenssia.

Taideamanuenssi

Etsimme vankkaa taiteen ammattilaista täydentämään innostunutta ja ammattitaitoista työyhteisöämme. Taideamanuenssin tehtävänä on vastata museon kansallisesta ja kansainvälisestä marginaalitaiteen toiminnasta, sen kehittämisestä ja tunnettuudesta. Amanuenssi edistää kokoelmien ja museon erottuvuutta ja profiloitumista Skandinavian merkittävimpänä marginaalitaiteen museona.

Kyse on uudesta, mielenkiintoisesta ja haastavasta tehtäväkentästä, joka sisältää runsaasti kehittämismahdollisuuksia. Toistaiseksi voimassa oleva toimi täytetään 1.2.2023 alkaen tai mahdollisimman pian.

Taideamanuenssi on yksi museon keskeinen linkki nykytaiteen ja erityisesti marginaalitaiteen kansainväliseen kenttään. Hän ylläpitää aktiivista yhteistyötä ko. toimijoihin ja muihin museoihin sekä rakentaa luontevia toiminnallisia yhteistyöverkostoja K.H.Renlundin museon tavoitteiden tueksi. Taiteen tuntemuksen ohella tehtävässä tarvitaan siten joustavuutta ja kykyä kansainväliseen verkostoitumiseen sekä aktiiviseen ja sujuvaan viestintään niin suomen kuin englannin kielellä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa taiteen alalla, toivomme marginaalitaiteen tuntemusta tai sitoumusta ja halua paneutua siihen. Valittavalta edellytämme lisäksi hyvää suullista ja kirjallista ilmaisua englannin kielellä sekä kykyä monipuoliseen viestintään.

Museon työyhteisössä, jossa meitä on 15 vakituista asiantuntijaa, arvostamme näkemyksellisyyttä, avointa yhteistyökykyä ja hyviä sosiaalisia valmiuksia. Sovellamme työyhteisössä kollektiivista asiantuntijuutta, jossa jaamme kompetenssimme yhteiseksi eduksi. Edellytämme valittavalta motivaatiota toiminnan kehittämiseen ja innostunutta otetta museon monipuoliseen tehtäväkenttään.

Valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus 1 kk sisällä toimen vastaanottamisesta, koeaika 6 kk. Tehtäväkohtainen palkka KVTES mukaan, työaika 36 h 15 m / vko.

Lisätietoja antaa museotoimenjohtaja Kristina Ahmas 044 780 9574 tai kristina.ahmas at kokkola.fi. Hakemukseen, jota ei palauteta, tulee liittää ansioluettelo ja keskeiset todistusjäljennökset. Odotamme sähköistä hakemustasi 16.1.2023 mennessä www.kuntarekry.fi-sivuston kautta, tai kirjallista hakemusta osoitteeseen Kokkolan kaupunki, kirjaamo, K.H.Renlundin museo, PL 43, 67101 Kokkola. Kuoreen merkintä "Taideamanuenssi".

Museo osallistuu marginaalitaiteen linjauksellaan Kokkolan kaupungin strategisen painopisteen mukaisesti vetovoimaisen elämyksellisyyden vahvistamiseen niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Hoitaen alueellisen vastuumuseon tehtävää museo edistää laaja-alaisesti alueellisen kulttuuriperinnön ja taiteen tunnettuutta Keski-Pohjanmaan maakunnassa.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Kristina Ahmas
kristina.ahmas at kokkola.fi
044 780 9574


Ilmoitus vanhenee: 16.1.2023 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/taideamanuenssi-k-h-renlundin-museoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko