[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Intendentti, tutkimus- ja näyttelytyö, KAMU Espoon kaupunginmuseo

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Helmi 17 10:50:26 EET 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Intendentti, tutkimus- ja näyttelytyö, KAMU Espoon kaupunginmuseo
--------------------------------------------
KAMU Espoon kaupunginmuseossa etsimme intendenttiä tutkimus-, julkaisu- ja näyttelytyöhön.
Tule kehittämään espoolaisia museopalveluita KAMU Espoon kaupunginmuseoon! Intendentin tehtävässä pääset vastaamaan kaupunginmuseon näyttelytyön kehittämisestä sekä tutkimus- ja julkaisutyöstä yhdessä museon moniammatillisen tiimin kanssa. Intendentin rooli on merkittävä museon verkostomaisen tutkimusyhteistyön edistäjänä ja tärkeä erityisesti oppilaitosten, yliopistojen ja muiden tutkimuslaitosten kanssa tehtävän yhteistyön varmistamiseksi.
Intendentin työtehtäviin kuuluu Espoon historiaan, kulttuuriperintöön ja kulttuuriympäristöön liittyvän tutkimustyön ylläpitäminen museossa ja erityisesti yhteistyössä erilaisissa tutkimusverkostoissa. Lisäksi hän vastaa näyttely- ja julkaisutoiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta osana museon palvelukokonaisuutta.
Työpaikan nimi ja osoite: KAMU Espoon kaupunginmuseo, Ahertajantie 5, Tapiola, Espoo
Tehtävä on vakinainen. Tehtäväkohtainen palkka on 3527,02 €/kk.
Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
Tehtävässä edellytetään kulttuuriperintöön liittyvää koulutusta tai työkokemusta, näyttöä tutkimustyöstä, monipuolista osaamista ja näyttöä verkostomaisesta työskentelyotteesta sekä osaamista kehittää näyttely-, julkaisu- ja tutkimustyötä. Tunnet alan tutkimuskenttää, etsit uutta tietoa aktiivisesti ja olet hyvä luomaan uusia verkostoja kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Lisäksi edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä työotetta sekä hyviä ICT-taitoja. Eduksi katsotaan esimerkit innovatiivisesta ja ratkaisukeskeisestä otteesta työhön. Toivomme sinulta työssä joustavuutta ja sosiaalista tilannetajua.
Rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Tavoitteena on kohdentaa huomio ammatilliseen osaamiseesi sekä työkokemukseesi. Rekrytoiva esimies arvioi hakemustasi ilman henkilötietojasi (nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- yms. tunnistetiedot).
Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta anonyymi rekrytointi voidaan toteuttaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/intendentti-kamu-espoon-kaupunginmuseo-espoo-05-5-23/
Hakuaika päättyy 8.3.2023 klo 15.45. Tervetuloa hakemaan mielenkiintoista tehtävää aktiivisessa työyhteisössä
--------------------------------------------
Lisätietoja:
riitta2.kela at espoo.fi


Ilmoitus vanhenee: 8.3.2023 klo 15:45

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/intendentti-tutkimus-ja-nayttelytyo-kamu-espoon-kaupunginmuseo/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko