[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museotoimenjohtaja Kymenlaakson museoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Helmi 15 12:08:02 EET 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museotoimenjohtaja Kymenlaakson museoon
--------------------------------------------
Oletko uusi Kotkan kaupungin museotoimenjohtaja?

Tervetuloa merikaupunki Kotkaan sinä aktiivinen ja vuorovaikutteinen, verkostoissa viihtyvä museotoiminnan kehittäjä!

Mitä odotamme Sinulta?

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo näyttöä museotoiminnan kehittämisestä, haluat vaikuttaa ja kehittää aktiivisesti alueellista toimintaa, tunnistat yhdenvertaisuuden ja osallisuuden vaatimukset. Arvostamme monipuolista kulttuuriperintöalan asiantuntemusta, markkinointiviestintäosaamista sekä vahvaa talousosaamista ja eri rahoitusinstrumenttien tuntemista.

Toimenkuva

Museotoimenjohtaja vastaa yksikkönsä Kymenlaakson museon taloudesta, henkilöstöstä ja toiminnan kehittämisestä. Aluevastuumuseotoiminnan johtaminen ja kehittäminen Kymenlaakson alueella ovat olennainen osa työtäsi. Työskentelet modernissa ympäristössä Merikeskus Vellamossa, jossa toimivat Kymenlaakson museon lisäksi Suomen Merimuseo, Merivartiomuseo sekä Kotkan kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelujen yksikkö.

Mitä tarjoamme Sinulle

Kotkan kaupungin arvot, reiluus, rohkeus ja rakkaus, ovat meille tärkeitä ja ne ohjaavat kaikkea toimintaamme. Kymenlaakson museossa saat osaavan ja kokeneen henkilöstön, ja pääset mukaan kehittämään Kantasataman aluetta. Saat käyttöösi ensiluokkaiset työvälineet ja ajantasaiset ohjelmistot. Osan viikosta voit työskennellä etänä. Arvostamme työntekijöidemme osaamista ja huolehdimme ja ylläpidämme sitä tarjoamalla jatkuvasti mahdollisuuksia opiskeluun ja lisäkoulutukseen. Panostamme myös monipuolisesti henkilöstön ja esihenkilöiden perehdyttämiseen, hyvinvointiin ja työkyvyn ylläpitoon ja se näkyy työtyytyväisyysmittareissamme!

Kotkan kaupungin henkilöstökortilla voit lounastaa edullisesti lukuisissa alueen ravintoloissa. Sillä myös saat myös erilaisia etuja monista paikallisista yrityksistä ja liikunta- ja kulttuuripalveluista.

Kehittyvä Kotkan Kantasatama

Merikeskus Vellamo sijaitsee historiallisessa Kotkan Kantasatamassa Kotkansaarella, ydinkeskustan tuntumassa. Kantasataman tarinassa on alkamassa uusi luku ja alue on rakentumassa moderniksi, tuhansien opiskelijoiden, kaupungissa vierailevien matkailijoiden, tapahtumakävijöiden ja eri alojen ammattilaisten ja kaikkien kotkalaisten yhteiseksi elämää sykkiväksi kaupunginosaksi.

Vellamon naapuriin rakentuu elokuussa avautuva tapahtumakeskus Satama Areena ja syksyllä 2024 sen kyljessä aloittaa toimintansa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMKin Kotkan kampus. Kaakkois-Suomen turvapuisto, jonka käyttäjiä ovat mm. viranomaiset ja HaminaKotka Sataman yritykset työntekijöineen, viettää avajaisia jo tänä keväänä. Alueella toimivat jo mm. legendaarinen Ravintola Kairo, Suomen Puuvenekeskus sekä risteily- ja matkustajaterminaali.

Hakeminen ja lisätiedot
Museotoimenjohtaja - Kotkan kaupunki - Kuntarekry<https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/museotoimenjohtaja-500778/>
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Kirsi Niku
kirsi.niku at kotka.fi
+358 40 706 9643


Ilmoitus vanhenee: 6.3.2023 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museotoimenjohtaja-kymenlaakson-museoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko