[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Näyttelyamanuenssi Kainuun Museoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Helmi 14 11:15:17 EET 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Näyttelyamanuenssi Kainuun Museoon
--------------------------------------------
Näyttelyamanuenssin tehtävä Kainuun Museossa 13.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan

Alueellisena vastuumuseona kahdeksan kunnan alueella toimiva Kainuun Museo etsii ammattitaitoiseen joukkoonsa näyttelyamanuenssia.

Näyttelyamanuenssin pääasiallisiin tehtäviin kuuluu näyttelytoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteutus museon muun henkilökunnan kanssa sekä näyttelyihin liittyvä yleisötyö, esimerkiksi opastukset, työpajat ja yleisötapahtumat. Näyttelyamanuenssi vastaa myös näyttely- ja yleisötyön tiedottamisesta. Lisäksi näyttelyamanuenssi osallistuu muun henkilöstön kanssa museon yleiseen suunnitteluun ja kehittämiseen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä museologian opintoja tai vahvaa museotyökokemusta ja kokemusta näyttelytyöstä. Tehtävässä tarvitaan suunnittelutaitoa, verkostoitumistaitoja ja hyviä sosiaalisia taitoja. Arvostamme hyviä yhteistyö-, tietotekniikka- ja viestintätaitoja, organisointikykyä sekä itsenäistä työotetta.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan toimistotyöaikaa (36 t 15 min viikossa). Palkkaus määräytyy KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 28.2.2023 klo 15 mennessä sähköisesti osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/
Kirjalliset hakemukset voi lähettää osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani. Kuoreen merkintä "Näyttelyamanuenssi Kainuun Museo".

Organisaation kuvaus

Kajaani on 37 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus ja maakunnan korkeimman osaamisen, monipuolisimman elinkeinoelämän sekä erikoiskaupan ja palvelujen keskus. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.

Lyhyet välimatkat takaavat, että Kajaanissa arki on helppoa ja sujuvaa. Vahvuutemme on neljä vuodenaikaa ja luonto on lähellä aivan kaupungin ytimessäkin, lännessä avautuu Kainuun meri, Oulujärvi.

Kajaani on pitkät perinteet omaava kulttuurikaupunki. Eino Leino ja Elias Lönnrot liittyvät tiiviisti kaupungin historiaan. Laajat harrastusmahdollisuudet tanssista hiihtoon täyttävät vapaa-ajan tarpeet ja naapurissa Vuokatissa on maan suurin ja monipuolisin vapaa-ajan ja matkailun keskus.

Lisätietoja:
Lisätietoja antaa museonjohtaja Antti Mäkinen, p. 044 7100450, e-mail muotoa etunimi.sukunimi at kajaani.fi.

www.kainuunmuseo.fi
www.kajaani.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
antti.makinen at kajaani.fi


Ilmoitus vanhenee: 28.2.2023 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/nayttelyamanuenssi-kainuun-museoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko