[H-verkko] Artikkelipyyntö: Yhteiskuntahistoriallinen Social Science History Associationin konferenssi Washington D.C.ssä 16.-19.11.

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Helmi 14 10:33:52 EET 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi artikkelipyyntö: 
--------------------------------------------
Yhteiskuntahistoriallinen Social Science History Associationin konferenssi Washington D.C.ssä 16.-19.11.
--------------------------------------------
Kansainvälinen, Pohjois-Amerikasta käsin toimiva Social Science History Association järjestää jälleen vuosikonferenssinsa Washington D.C.ssä 16.-19.11.2023. Monitieteinen, yhteiskuntahistoriallinen konferenssi on iso, energinen ja tieteellisesti korkeatasoinen tapahtuma, jolle on ominaista matala hierarkia ja eri uravaiheessa olevien tutkijoiden tieteellinen vuorovaikutus aina ns. "suurista nimistä" väitöskirjatutkijoihin.

Muun muassa sosiologiaa, politiikan tutkimusta, demografiaa ja taloustiedettä historiantutkimuksen kanssa ristipölyttävä tapahtuma valikoi ja rakentaa ohjelmansa temaattisissa "verkostoissa", joiden luettelo löytyy täältä: https://ssha.org/networks/ Tuloksena on yleensä erittäin kiinnostava ja intensiivinen neljä päivää tiedettä. Pääosan muodostavien tutkimusesitelmien ohella konferenssissa on mm. kirjapaneeleja ja temaattisia pyöreän pöydän keskusteluja.

Konferenssi on perinteisesti tehokas rakentamaan paneeleja yksittäin lähetetyistä abstrakteista, eikä hakeminen edellytä ennakkokontakteja. Osalle jatko-opiskelijoista on tarjolla 500 dollarin suuruisia matkastipendejä. Konferenssimaksut ovat alhaisempia varhaisen uravaiheen tutkijoille. SSHA julkaisee myös Social Science History -lehteä (JUFO 2), joka ottaa mielellään vastaan tasokkaita artikkeliehdotuksia konferenssissa esitellyn tutkimuksen pohjalta.

Vuoden 2023 konferenssin teemana on Pursuits of Wellbeing, ja CFP löytyy täältä: https://ssha.org/files/2023_SSHA_CFP.pdf. Teema EI kuitenkaan ole sitova, ja yleensä vain vähemmistö konferenssin esitelmistä liittyy siihen suoraan. Ilmoittautumisen DL on 1.3.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen oheisesta ja alle liimatusta linkistä. Mikäli kiinnostaa, mutta jää kysyttävää, voitte ottaa yhteyttä myös allekirjoittaneeseen (olen mukana vuoden 2023 konferenssin järjestelytoimikunnassa).

https://ssha.org/conference/

Yst., terv,

Sakari Saaritsa

Professor of Social History

Economic and Social History, Faculty of Social Sciences

University of Helsinki, Finland

https://researchportal.helsinki.fi/en/persons/sakari-saaritsa

https://www.lse.ac.uk/Economic-History/People/Visiting-Academics/Dr-Sakari-Saaritsa

Tel. +358 2 941 24951, Mobile +358 50 314 8002

Snellmaninkatu 14 A 2. krs, huone D210
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Sakari Saaritsa
sakari.saaritsa at helsinki.fi
https://ssha.org/

Ilmoitus vanhenee: 15.3.2023

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/yhteiskuntahistoriallinen-social-science-history-associationin-konferenssi-washington-d-c-ssa-16-19-11/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko