[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Kesäntyöntekijöitä Keuruun museolle ajalle 17.6.-19.8.2023

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Helmi 1 12:37:13 EET 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Kesäntyöntekijöitä Keuruun museolle ajalle 17.6.-19.8.2023
--------------------------------------------
Tule Keuruun museon kesätyöntekijäksi kesällä 2023!

Keuruun museo etsii kesäntyöntekijöitä Keuruun vanhan kirkon ja Keuruun museon asiakaspalvelutehtäviin eri pituisille ajanjaksoille kesäkaudella 17.6.−19.8.2023. Kesätyö voi sisältää tehtäviä myös museon näyttely- ja tapahtumatuotannon sekä kokoelmienhoidon parissa.

Millaista työtä on tarjolla?

Keski-Suomen vanhin puukirkko, Keuruun vanha kirkko (1758) palvelee kesäisin matkailijoita ja keuruulaisia museokirkkona. Keuruun museo vastaa kirkon avoinnapidosta, opastuksesta sekä pääsylippujen ja matkamuistojen myymisestä. Kesätyöntekijänä otat kirkolla vastaan niin kotimaisia kuin ulkomaisia vierailijoita, pääset perehtymään kirkon ja Vanhan Keuruun alueen historiaan ja kertomaan siitä muille. Työtehtävät sijoittuvat pääasiallisesti vanhalle kirkolle, mutta myös Vanhan pappilan alueelle ja Kamanaan, jossa Keuruun museo sijaitsee.

Kesällä 2023 museon kesänäyttelynä on Einari Vuorelan luontorunoudesta inspiroitunut kuvataidetta, veistoksia ja ympäristötaidetta eri kohteissa esittelevä kokonaisuus Luonnon voimaa. Tehtäväsi voivat liittyä myös kesänäyttelyn tuotantoon ja tapahtumiin. Avustat mahdollisesti myös museon kokoelmatyössä. Kesätyöntekijänä olet osa Keuruun museon tiivistä työyhteisöä ja Vanhan Keuruun alueen matkailutoimijoiden joukkoa. Pääset näkemään ja kokemaan kulttuuriperintömatkailuun ja museoalaan liittyvää työtä.

Työaika ja palkkaus

Keuruun vanha kirkko on auki päivittäin keskimäärin 5 tuntia päivässä (klo 11−16) 17.6.−19.8.2023 välisenä aikana (juhannusaattona suljettu). Ryhmämatkailijoiden museokäynnit voivat satunnaisesti ajoittua aukioloaikojen ulkopuolelle, ja niistä sovitaan erikseen.

Työaika on 25 tuntia viikossa, ja se sisältää viikonlopputöitä. Työstä maksetaan AVAINTES 2022−2025 vähimmäispalkka + viikonloppulisät.

Mitä odotamme sinulta?

Museoalan, historian, kulttuuriperinnön, taidehistorian, etnologian tai kulttuurituotannon opiskelu luetaan eduksi, mutta tärkeintä on kiinnostus kulttuuriperintöä ja kulttuurimatkailua kohtaan. Odotamme kesätyöntekijältä opastuksissa tarvittavaa asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Näin haet:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 26.2.2023 mennessä osoitteella museo at keuruu.fi

Merkitse viestin aiheeksi ”Kesätyöhaku 2023”. Toivomme, että kerrot hakemuksessa, millä ajanjaksolla voisit olla työssä 17.6.−19.8.2023 välillä ja milloin voisit aloittaa.

Lisätietoja:

Museonjohtaja Pirita Frigren, pirita.frigren at keuruu.fi tai puh. 040 965 5567
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Pirita Frigren
pirita.frigren at keuruu.fi
040 9655567
https://www.keuruunmuseo.fi/

Ilmoitus vanhenee: 26.2.2023 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/kesantyontekijoita-keuruun-museolle-ajalle-17-6-19-8-2023/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko