[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Viestinnän asiantuntija Malvaan

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Huhti 27 12:49:49 EEST 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Viestinnän asiantuntija Malvaan
--------------------------------------------
Haemme VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA Lahden visuaalisten taiteiden museo Malvaan ajalle 1.8.2023 - 31.7.2024.
Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva on huhtikuussa 2022 avautunut, rajoja rikkova ja taidekenttää uudistava museo. Ainutlaatuiset taide-, juliste- ja muotoilusisältömme tarjoavat elämyksiä ihan jokaiselle. Malva on osa Lahden museoita, joihin kuuluvat myös Hiihtomuseo, Lahden historiallinen museo ja Radio- ja tv-museo Mastola. Lahden museot on Päijät-Hämeen alueellinen vastuumuseo.
Malvan tiimi koostuu museoamanuensseista, viestinnän asiantuntijasta, suunnittelijasta ja museopedagogista. Yhteistyötä tehdään tiiviisti koko Lahden museoiden henkilökunnan kanssa.
Viestinnän asiantuntijana työskentelet koko Malvan tiimin ja kaikkien sisältöjen parissa. Etsimme henkilöä, joka pystyy tuottamaan innostavaa ja helposti lähestyttävää markkinointiviestintää Malvan näyttelyistä ja muusta toiminnasta. Viestinnän asiantuntijalla ei tarvitse olla taustaa museoalalla, mutta kiinnostus ja innostus taide- ja muotoilukenttää kohtaan on tärkeää. Työssä edellytetään erinomaisia yhteistyötaitoja.
Viestinnän asiantuntija vastaa itsenäisesti Malvan markkinoinnin ja viestinnän monikanavaisesta suunnittelusta ja toteutuksesta sekä Malvan verkkosivujen ylläpidosta ja päivittämisestä. Lisäksi tehtäviin kuuluu sosiaalisen median sisällöntuotanto, mediaseuranta ja uutiskirjeiden tuottaminen.
Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä soveltuvaa korkeakoulututkintoa, suomen ja englannin hyvää kielitaitoa sekä vankkaa kokemusta markkinoinnin suunnittelusta ja verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien päivittämisestä. Microsoft Officen hyvän hallinnan lisäksi työssä tarvitaan seuraavaa tietoteknistä osaamista: Word Press -pohjaisten verkkosivujen luonti ja ylläpito, sekä taitto ja kuvankäsittely esim. Adobe Creative Cloud ohjelmilla, kuten Photoshop, Indesign ja Illustrator.
Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työaika 36,15, tehtäväkohtainen palkka 2957,31.
Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 12.5.2023 klo 15.00.
Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Anne Laiti, anne.laiti at lahti.fi, 050 5184591.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Anne Laiti
anne.laiti at lahti.fi
050 5184591


Ilmoitus vanhenee: 12.5.2023 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/viestinnan-asiantuntija-malvaan/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko