[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Amanuenssin sijaisuus Suomen maatalousmuseo Sarassa

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Syys 13 11:48:09 EEST 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Amanuenssin sijaisuus Suomen maatalousmuseo Sarassa
--------------------------------------------
Suomen maatalousmuseo Sarka on Loimaalla sijaitseva valtakunnallinen maatalouden vastuumuseo, joka avattiin kesällä 2005. Museolla vierailee normaalivuosina lähes 80 000 henkilöä. Museon yleisötyö on monipuolista ja vilkasta. Museolla on yhdeksän vakinaista museoalan ammattilaista. Sarka valittiin Vuoden museoksi 2021.

 

Amanuenssimme jäädessä tutkimusvapaalle haemme määräaikaiseen työsuhteeseen

AMANUENSSIA ajalle 1.11.2022 – 31.5.2023.

Amanuenssi vastaa Saran nykydokumentoinnista museon nykydokumentointisuunnitelman mukaisesti. Tehtäviin kuuluu myös osallistuminen museon tapahtuma- ja yleisötoimintaan sekä toiminta yhteistyöverkostoissa. Lisäksi amanuenssi hoitaa museon kuvakokoelmia. Tehtävänkuvaa on mahdollista täsmentää hakijan pätevyyden ja erityisosaamisen mukaan.

Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa, parhaimmat valmiudet tehtävään antaa humanistisen alan tutkinto, jossa on opintoja museo- ja historia-aineista. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää suomalaisen maatalouden ja sen historian perusteiden tuntemusta. Arvostamme monipuolista kokemusta museotyöstä.

Teemme paljon töitä yhdessä ja saat Sarassa osaavan työyhteisön tuen. Sarassa on mahdollisuus tehdä etätöitä. Palkka on hakijan kokemuksesta ja pätevyydestä riippuen 2600 -2800 euroa / kk. Lisäksi tehtävään kuuluu ruokaetu. Noudatamme Museoiden työehtosopimusta.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot, miksi sinä olisit hyvä valinta tehtävään. Liitä hakemukseesi CV. Hakemukset lähetetään osoitteeseen info at sarka.fi.  Tehtävän haku päättyy 27.9.2022 klo 16.00.

Lisätiedot: Museonjohtaja Sami Louekari, puhelimitse  050 5305887 ma 19.9. klo 14-16 tai ti 20.9. klo 14-16 tai  sami.louekari at sarka.fi

Tervetuloa Sarkaan!
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Sami Louekari
sami.louekari at sarka.fi
050 5305887
https://www.sarka.fi/

Ilmoitus vanhenee: 27.9.2022 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/amanuenssin-sijaisuus-suomen-maatalousmuseo-sarassa-2/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko