[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Saamelaismuseo Siida hakee henkilöstöpäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Loka 30 15:09:04 EET 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Saamelaismuseo Siida hakee henkilöstöpäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen
--------------------------------------------
Saamelaismuseo Siida on valtakunnallinen vastuumuseo ja toimii kulttuuriympäristötehtävien osalta alueellisena vastuumuseona saamelaisten kotiseutualueella. Saamelaismuseon toimipaikka sijaitsee Inarissa Saamelaismuseo ja Ylä-Lapin luontokeskus Siidassa. Siida on Pohjois-Lapin tärkeimpiä matkailukohteita.  Museolla on 15 vakituista työntekijää ja sesonkiaikana henkilöstö kasvaa noin 30 työntekijään. Saamelaismuseolla on seuraavia toimintoja: kokoelmatyö, kulttuuriympäristöyksikkö, näyttely- ja tapahtumatuotanto ja aluetoiminta, asiakaspalvelu, myynti- ja markkinointitoiminta, talous- ja hallinto sekä tukipalvelut.

 

Henkilöstöpäällikkö toimii Saamelaismuseo Siidan henkilöstöhallinnosta ja –prosesseista vastaavana henkilönä. Hän vastaa Saamelaismuseo Siidan työ- ja toimintakulttuurin sekä työhyvinvoinnin kehittämisestä.

 

Henkilöstöpäällikön työtehtäviin kuulu henkilöstö- ja palkkastrategian kehittäminen, tehtäväkuvat, rekrytointi, perehdytys, palkitseminen ja työsuhdeasiat. Henkilöstöpäällikkö kehittää organisaatio- ja työkulttuuria sekä työhyvinvointia valmentavalla työotteella.  Hän osallistuu aktiivisesti johtoryhmä- ja strategiatyöskentelyyn.

 

Tehtävään vaaditaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai muu vastaava koulutus sekä   kokemusta henkilöstöhallinnon prosesseista ja niiden kehittämisestä. Henkilöstöpäälliköltä odotetaan kokemusta organisaatiokulttuurin ja työhyvinvoinnin kehittämisen menetelmistä ja niiden soveltamisesta.

 

Arvostamme erittäin hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentely- sekä viestintätaitoja. Saamen kielen ja kulttuurin tuntemus katsotaan eduksi.

 

Työ alkaa 1.2.2023 tai sopimuksen mukaan ja sen kesto on kaksi vuotta. Palkkaus määräytyy Saamelaismuseon palkkajärjestelmän mukaan, palkkatoiveen voi esittää. Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika.

Hakemukset ja CV lähetetään viimeistään 31.12.2022 mennessä sähköpostiosoitteeseen: eija.ojanlatva at samimuseum.fi.

Tiedustelut: vt. museonjohtaja Eija Ojanlatva, puh. 0401676145, eija.ojanlatva at samimuseum.fi

***

Sámemusea Siida ohcá bargiidhoavdda mearreáigásaš bargogaskavuhtii

 

Sámemusea Siida lea riikkaviidosaš vástumusea ja guovllulaš vástumusea kulturbirasbargguid oktavuođas sámiid ruovttuguovllus. Sámemusea doaibmabáiki lea Anáris Sámemusea ja Luondduguovddáš Siiddas. Siida lea okta Davvi-Lappi deháleamos galledanbáikkiin. Museas leat 15 fástabargi ja sesoŋŋaáigge sullii 30 bargi. Sámemuseas leat čuovvovaš barggut: Čoakkáldatbargu, kulturbirasovttadat, čájáhus- ja dáhpáhusbuvttadeapmi ja guovlludoaibma, vuovdin- ja márkanastindoaibma, ekonomiija- ja hálddahus ja doarjjabálvalusat,.

 

Bargiidhoavda vástida Sámemusea Siidda bargiidhálddahusas ja -proseassain. Son vástida Sámemusea Siidda bargo- ja doaibmakultuvrra ja barggusveadjima ovddideamis.

 

Bargiidhoavdda bargguide gullet bargi- ja bálkástrategiija ovddideapmi, bargogovat, rekryteren, ođđa bargiid bagadeapmi, bálkkašeapmi ja bargogaskavuohtaáššit. Bargiidhoavda ovddida organisašuvdna- ja bargokultuvrra ja barggusveadjima. Son oassálastá aktiivvalaččat jođihanjoavkku bargui ja strategiijabargui.

 

Barggus gáibiduvvo heivvolaš bajit allaskuvladutkkus dahje eará vástideaddji skuvlejupmi ja bargovásáhus bargiidhálddahusa proseassain ja daid ovddideamis. Bargiidhoavddas vurdojuvvo vásáhus organisašuvdnakultuvrra ja barggusveadjima ovddidanvugiin ja daid heiveheamis.

 

Mii atnit árvvus buriid vuorrováikkuhan-, ovttasbargo- ja gulahallandáidduid. Sámegiela ja kultuvrra dovdámuš gehččojuvvo ovdun.

 

Bargu álgá 1.2.2023 dahje soahpamuša mielde ja dat bistá guokte jagi. Bálká mearrašuvvá Sámemusea bálkávuogádaga mielde, mii sihtat bálkásávaldaga. Barggus lea golmma mánotbaji geahččalanáigi.

Ohcamušat ja CV sáddejuvvojit maŋimustá 31.12.2022 čujuhussii:

eija.ojanlatva at samimuseum.fi<mailto:eija.ojanlatva at samimuseum.fi>.

Lassidieđut barggus: vástideaddji museahoavda Eija Ojanlatva, tel. 0401676145, eija.ojanlatva at samimuseum.fi<mailto:eija.ojanlatva at samimuseum.fi>.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Eija Ojanlatva
eija.ojanlatva at samimuseum.fi
0401676145


Ilmoitus vanhenee: 31.12.2022 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/saamelaismuseo-siida-hakee-henkilostopaallikkoa-maaraaikaiseen-tyosuhteeseen/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko