[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Somen taitava osa-aikainen viestintäassistentti Suomen valokuvataiteen museoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Loka 23 14:31:30 EET 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Somen taitava osa-aikainen viestintäassistentti Suomen valokuvataiteen museoon
--------------------------------------------
Suomen valokuvataiteen museo on aktiivinen, kansainvälisesti toimiva asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää ja vaalia valokuvataidetta ja valokuvakulttuuria. Museo on valokuvan valtakunnallinen vastuumuseo, joka toimii Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa ja Kämp Galleriassa Helsingin keskustassa.

Etsimme joukkoomme viestintäassistenttia, joka tuntee erinomaisesti sosiaalisen median. Hallitset Facebookin, Twitterin sekä Instagramin ja ehkä myös Tiktok on sinulle tuttu alusta.

Päätyötehtävä on museon näyttelyihin ja muuhun toimintaan liittyvä sosiaalisen median kanavien ylläpito sisällön suunnittelusta moderointiin asti.  Lisäksi työtehtäviin kuuluu Drupal-pohjaisten verkkosivujen päivittäminen, uutiskirje sekä avustaminen muissa viestinnän tehtävissä, kuten tiedotteissa, viestintäkampanjoissa sekä pressitilaisuuksissa.

Viestintäassistentti työskentelee viestintätiimissä viestintäasiantuntijan alaisuudessa. Toimit tiiviissä yhteistyössä näyttely-, yleisötyö- ja kokoelmatiimien kanssa. Teet yhteistyötä myös median, yleisön ja taiteilijoiden kanssa.

Tehtävässä menestyy parhaiten positiivinen ja oma-aloitteinen tekijä, joka on kiinnostunut kuvista ja kulttuurialasta. Osaat viestiä eri kanavilla kohderyhmät huomioon ottaen. Keskeistä on, että osaat tuottaa sisältöjä sosiaalisen median kanaviin monipuolisesti, vaivattomasti ja luovasti. Seuraat aktiivisesti sosiaalisen median trendejä sekä verkkoviestinnän kehittymistä ja tuot ideoita niiden hyödyntämisestä työyhteisöön. Sinulla on erinomainen suomen kielen taito ja oikeinkirjoituksessa olet pilkuntarkka. It-taitosi ovat hyvällä tasolla. Adoben ohjelmien (Photoshop & Indesign) perustaidot katsotaan hakijalle eduksi.

Työ sopii hyvin esimerkiksi viestinnän, taiteiden tutkimuksen tai kulttuurintutkimuksen opiskelijalle. Työaika on 7 h 15 min kahtena päivänä viikossa. Kuukausipalkka on 1000 e/kk. Tehtävä alkaa 2.1.2023 tai sopimuksen mukaan, ja jatkuu vähintään 1.9.2023 asti.

Hakemus ja cv viimeistään 11.12.2022 yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen fmp at fmp.fi. Viestin aihekenttään ”Viestintäassistentti”. Lisätiedot viestintäasiantuntija Jaakko Laasanen (puh. 0406800307) 2.12. klo 13–14 ja 8.12. klo 15–16.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Jaakko Laasanen
jaakko.laasanen at fmp.fi
0406800307
https://www.valokuvataiteenmuseo.fi/

Ilmoitus vanhenee: 11.12.2022 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/somen-taitava-osa-aikainen-viestintaassistentti-suomen-valokuvataiteen-museoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko