[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Kansallisgalleria hakee tuottajaa

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Loka 14 14:14:08 EET 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Kansallisgalleria hakee tuottajaa
--------------------------------------------
Kansallisgalleria on maamme suurin kuvataiteen museo. Hallinnoimme Suomen merkittävintä taidekokoelmaa sekä siihen liittyvää arkistoa. Ylläpidämme maamme tunnetuimpiin kuuluvia Ateneumin taidemuseota, Nykytaiteen museo Kiasmaa ja Sinebrychoffin taidemuseota. Meillä työskentelee noin 280 työntekijää ja toiminnastamme vastaa Kansallisgallerian säätiö.

URB on Kiasma-teatterin tuottama, jo vuodesta 2000 lähtien järjestetty vuosittainen kaupunkitaiteen ja -kulttuurin festivaali, joka esittelee jatkuvasti muuttuvan kaupunki- ja nuorisokulttuurin vaikutusta nykytaiteen eri muotoihin erityisesti eläviin esityksiin.

 

Haemme nyt

 

Tuottajaa URB-festivaaliin ja Kiasma-teatteriin

määräaikaiseen tehtävään ajalle 9.1.2023-30.6.2023.

Työsi koostuu ensisijaisesti kesäkuussa 2023 järjestettävän kansainvälisen URB-festivaalin tuottamisesta. Tukenasi sinulla on Kiasma-teatterin tiimi, joista kaksi työskentelee tuotannossa ja neljä tekniikassa.

Tehtäväsi on koordinoida ja tuottaa URB-festivaalia. Vastaat projektista mm. avustushakemuksista ja raportoinnista sekä festivaalibudjetista. Pääset osallistumaan myös URBin kehittämiseen ja sisällölliseen työhön. Lisäksi tehtäviisi saattaa ajoittain kuulua some-julkaisujen tekemistä ja avustamista muissa Kiasma-teatterin tuotannollisissa töissä.

Tuottajan taitojen lisäksi sinulla on hyvä englannin ja suomen kielen taito, projektin- ja budjetinhallintataitoja sekä kykyä työskennellä erilaisissa toimintaympäristöissä monenlaisten ihmisten kanssa. Urbaanin taiteen tuntemuksen sekä kiinnostuksen katsomme eduksi. Myös some-taidot ovat plussaa. Voit olla myös urasi alkuvaiheessa tai opiskelija.

Kansallisgallerian arvot: yhdessä, avoimesti ja asiantuntevasti, kuvaavat myös sinun työskentelyäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset työskentelemään Suomen suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa taiteen parissa. Olemme ylpeitä siitä, mitä teemme. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat työllesi.

Työajoista voimme sopia joustavasti, mutta kesäkuussa tapahtuva festivaali vaatii täyden läsnäolon. Tehtävä on määräaikainen ja alkuun osa-aikaista (tammi-huhtikuu 50%, touko-kesäkuu 100%).

 

Tehtävässä aloitus on 9.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jonna Strandberg, jonna.strandberg(at)kiasma.fi, puh. 0400-179 057 torstaina 16.11. klo 10-12 ja 23.11. Klo 13-15.

 

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 28.11.2022 oheisen linkin kautta:
https://ats.talentadore.com/apply/tuottaja-urb-festivaaliin-ja-kiasma-teatteriin/DPg90Z

 

Voit tutustua aiempiin festivaaleihin: https://kiasma.fi/urb-festivaali/
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Jonna Strandberg
jonna.strandberg at kiasma.fi
0400-179 057


Ilmoitus vanhenee: 28.11.2022 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/kansallisgalleria-hakee-tuottajaa/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko