[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Näyttelyamanuenssi Suomen maatalousmuseo Sarkaan

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Loka 11 14:23:44 EET 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Näyttelyamanuenssi Suomen maatalousmuseo Sarkaan
--------------------------------------------
Suomen maatalousmuseo Sarka on Loimaalla sijaitseva valtakunnallinen maatalouden vastuumuseo, joka avattiin kesällä 2005. Museolla vierailee normaalivuosina lähes 80 000 henkilöä. Museon yleisötyö on monipuolista ja vilkasta. Museolla on yhdeksän vakinaista museoalan ammattilaista. Sarka valittiin Vuoden museoksi 2021.

 

Nykyisen työntekijämme jäädessä vanhempainvapaalle haemme määräaikaiseen työsuhteeseen

NÄYTTELYAMANUENSSIA ajalle 2.1.2023 - 2.11.2023.

Sarassa on kolme pysyvää näyttelyä, yksi vuosittain vaihtuva näyttely sekä pienempiä lyhytaikaisempia näyttelyjä Ruokakulma-näyttelytilassa sekä museon aulagalleriassa. Näyttelyamanuenssi vastaa museon näyttelyistä ja niiden kehittämisestä sekä johtaa näyttelyihin liittyvien materiaalien suunnittelua ja toteutusta. Tehtäviin kuuluu myös osallistuminen yhdessä museon muun henkilökunnan kanssa museon yleisötyöhön ja tapahtumatoimintaan.

Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa, parhaimmat valmiudet tehtävään antaa humanistisen alan tutkinto, jossa on opintoja museo- ja historia-aineista. Katsomme eduksi  suomalaisen maatalouden ja sen historian tuntemuksen. Arvostamme monipuolista kokemusta museoiden näyttelytoiminnasta.

Teemme paljon töitä yhdessä ja saat Sarassa osaavan työyhteisön tuen. Sarassa on mahdollisuus tehdä etätöitä. Palkka on hakijan kokemuksesta ja pätevyydestä riippuen 2600 -2800 euroa / kk. Lisäksi tehtävään kuuluu ruokaetu.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot, miksi sinä olisit hyvä valinta tehtävään. Liitä hakemukseesi CV. Hakemukset lähetetään osoitteeseen info at sarka.fi.  Tehtävän haku päättyy 24.11. 2022 klo 16.00.

Lisätiedot: Näyttelyamanuenssi Riikka Soininen, riikka.soininen at sarka.fi

Tervetuloa Sarkaan!

 
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Näyttelyamanuenssi Riikka Soininen
riikka.soininen at sarka.fi
02 7637 7016
https://www.sarka.fi/

Ilmoitus vanhenee: 24.11.2022 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/nayttelyamanuenssi-suomen-maatalousmuseo-sarkaan/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko