[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Tuottaja-koordinaattori Ateneumin ystävät ry:lle

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Loka 3 14:02:13 EET 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Tuottaja-koordinaattori Ateneumin ystävät ry:lle
--------------------------------------------
Ateneumin ystävät on Suomen vanhin ystäväyhdistys, jonka perustivat muun muassa Amos Anderson, Väinö Blomstedt ja Eero Järnefelt jo vuonna 1919 tavoitteenaan kerätä Ateneumin kokoelmaan taideaarteita. Toiminnan ytimessä on rakkaus Ateneumiin, intohimo taiteeseen sekä halu nähdä kuvataidetta ja kokea kulttuurielämää yhdessä.


Haemme kuvataiteesta ja yhteisöllisyydestä innostunutta tuottaja-koordinaattoria luotsaamaan Ateneumin ystävien toimintaa. Tavoitteena on kehittää yhdistyksen toimintaa, jäsenhankintaa ja -ohjelmaa, varainhankintaa sekä tunnettuutta. Pääset työskentelemään Suomen tunnetuimman taidemuseon sisältöjen parissa sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan jäsenohjelmaa erilaisiin taide- ja kulttuurikohteisiin Suomessa ja maailmalla.


Työtehtäviisi kuuluvat mm.

- yhdistyksen viestintä ja markkinointi (jäsenhankinta ja -viestintä, muu markkinointi) & jäsenohjelman suunnittelu ja organisointi

- budjetointi ja taloushallinto

- muut hallinnolliset asiat (hallitusasiat, jäsenrekisterit, viranomaisasiat yms)

- kehitysprojektit (esim varainhankinta ja yhteistyöhankkeet)


Tehtävä edellyttää kulttuurin tuntemusta, liiketaloudellista osaamista sekä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Sopiva koulutustausta on esimerkiksi kulttuurituottajan tutkinto (AMK) tai vastaava. Etuna on taidekentän tuntemus. Aktiivinen ja itsenäinen ote sekä halu kehittää yhdistyksen toimintaa ovat olennaisia työssä menestymisen edellytyksiä.


Työtä saat tehdä Ateneumin osaavan henkilöstön ja yhdistyksen hallituksen kanssa. Esimiehenäsi toimii yhdistyksen hallituksen pj. Tuottaja työskentelee osittain myös iltaisin ja viikonloppuisin (tapahtumat ja matkat). Työpiste on Ateneumissa, mutta työtä voi tehdä tilanteen niin salliessa joustavasti myös etänä.


Yhdistys lahjoittaa Ateneumille puolet tuottajan työajasta markkinointiviestinnän ja yleisötyön tehtäviin, joista sovitaan valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen sekä Ateneumin tarpeiden perusteella erikseen.


Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.11.2022 sähköpostitse osoitteeseen anne.valsta at gmail.com. Lisätietoja voi kysyä puhelimitse arkisin klo 15.00-16.00, p. 0400 411205.


Tule mukaan kehittämään yhdistyksen toimintaa taiteen kiehtovaan maailmaan! Toivomme, että voisit aloittaa työt mahdollisimman pian.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Anne Valsta
anne.valsta at gmail.com
0400 411205


Ilmoitus vanhenee: 11.11.2022 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/tuottaja-koordinaattori-ateneumin-ystavat-rylle/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko