[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Avoin paikka Suomen Ilmailumuseon asiakaspalvelussa

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Loka 2 17:10:57 EET 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Avoin paikka Suomen Ilmailumuseon asiakaspalvelussa
--------------------------------------------
Etsimme kahta uutta vahvistusta Suomen Ilmailumuseon asiakaspalvelutiimiin Vantaan Aviapolikseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työvuoroja on keskimäärin 1-3 viikossa ja työvuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin. Mahdollisuus lisävuoroihin sekä kesätöihin kesälle 2023 on olemassa.

 

Koetko loistavan asiakaspalvelun ja historian ja elämysten parissa työskentelemisen omaksesi ja olet tekijätyyppi? Omaatko hyvät sosiaaliset taidot, kokemusta vastuullisista asiakaspalvelutehtävistä ja mahdollisesti opastamisesta, sekä hyvän paineensietokyvyn? Myös kokemus kahvila/ravintolatyöstä, hygienia- ja anniskelupassi ja museo- tai matkailualan opinnot ovat plussaa.

 

Työajat ovat vaihtelevia sijoittuen pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin, loma-aikoina tarjolla on myös päivävuoroja. Työ Ilmailumuseon asiakaspalvelussa on monipuolista ja itsenäistä. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu eri kanavissa, museon lipunmyynti ja museokaupan hoito sekä opastus-, elämyslento- ja kokouspalvelujen myynti ja koordinointi. Asiakaspalvelutiimimme myös opastaa, osallistuu museon sosiaalisen median tilien päivittämiseen ja on tärkeä osa museon tapahtumia. Lisäksi ylläpidämme museon omaa Kahvila Yläpilveä, joten työtehtäviin kuuluu myös kahvilatuotteiden ja tarjoilutilausten valmistelua.

 

Edellytämme sinulta aiempaa asiakaspalvelu - ja kassakokemusta, erinomaista organisointikykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, ajantasaisia IT-taitoja sekä suomen ja englannin kielen hyvää kirjallista ja suullista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Matkailu- tai museoalan opinnot, kokemus opastamisesta ja kahvila/ravintolatyöstä, sekä hygienia- ja anniskelupassi ovat eduksi. Olisitko sinä sopiva lisä tiimiimme? Työ alkaa perehdytysvuoroilla mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löytyessä, kuitenkin viimeistään joulukuun alussa. Palkkaus on museoita koskevan työehtosopimuksen mukainen, tuntipalkka 14,48 €/h.

 

Hakemukset ansioluetteloineen sunnuntaihin 13.11.2022 mennessä:

veera.sandgren at ilmailumuseo.fi<mailto:veera.sandgren at ilmailumuseo.fi>

 

Veera Sandgren

Asiakaspalvelupäällikkö

Suomen Ilmailumuseo

Karhumäentie 12, 01530 Vantaa

veera.sandgren at ilmailumuseo.fi

044 242 3400
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Veera Sandgren
veera.sandgren at ilmailumuseo.fi
044 242 3400


Ilmoitus vanhenee: 13.11.2022 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/avoin-paikka-suomen-ilmailumuseon-asiakaspalvelussa/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko