[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Amanuenssin toimi Hämeenlinnan kaupunginmuseossa

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Kesä 8 12:32:09 EEST 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Amanuenssin toimi Hämeenlinnan kaupunginmuseossa
--------------------------------------------
Tervetuloa Hämeenlinnaan töihin! 2/3 suomalaisista asuu alle 150 km säteellä meistä!

Hämeenlinnan kaupunginmuseossa on haettavissa näyttelyistä vastaavan amanuenssin vakinainen toimi. Tehtävä on tärkeä kulttuuriperinnön saavutettavuuden edistämisessä ja alueen hyvinvoinnin tukemisessa.

Hämeenlinnan kaupunginmuseo on Kanta-Hämeen alueellinen vastuumuseo ja näyttelyamanuenssi vastaa museon näyttelytoiminnasta kolmessa museokohteessa: Museo Skogster, Sibeliuksen syntymäkoti ja Palanderin talo. Työhön kuuluu näyttelyiden suunnittelu, organisointi ja lainattavien näyttelyiden toteuttaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu asiantuntijaopastuksia ja asiakaspalveluhenkilökunnan perehdyttäminen uusiin näyttelyihin sekä tiedotusyhteistyö tiedotuksesta vastaavan amanuenssin kanssa. Amanuenssilla on myös kokoelmatehtäviä ja hän on Museum+ Ria -järjestelmän toinen pääkäyttäjä. Osa niin näyttely- kuin kokoelmatyöstäkin lukeutuu alueelliseen työhön, jolloin toiminta-alueenasi on koko ihastuttava Kanta-Häme.
Tehtävään vaaditaan soveltuva, ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus kulttuurihistoriallisten näyttelyiden tuottamisesta. Arvostamme kokonaisnäkemystä museotoiminnasta, museologian opintoja, kokemusta kokoelmanhallinnasta, kiinnostusta alueellisen toimintaan ja kehittämisotetta. Työn menestyksellinen suorittaminen edellyttää erittäin hyviä vuorovaikutustaitoja.
Hakemukset jätetään sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi. Hakujärjestelmän käyttöön liittyvät kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu at sarastiarekry.fi. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Sarastia Rekry Oy, Palokunnankatu 26 13100, Hämeenlinna. Tällöin hakemus tallennetaan rekrytointijärjestelmään Sarastia Rekryn toimesta.

Tehtävä alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.
Palkkaus KVTESin mukaan, koeaika 6 kuukautta.
Haku päättyy 23.6.2022, klo 15:00

Lisätietoja:
Museonjohtaja Tuija-Liisa Soininen, puh. +358405412771, tuija-liisa.soininen at hameenlinna.fi, arkisin -10.6.2022 saakka.
Museonjohtajan varahenkilö Anna-Kaisa Ek, puh. +358504717915, anna-kaisa.ek at hameenlinna.fi, arkisin 13.6. eteenpäin.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
tuija-liisa.soininen at hameenlinna.fi


Ilmoitus vanhenee: 23.6.2022 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/amanuenssin-toimi-hameenlinnan-kaupunginmuseossa/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko