[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Lapin maakuntamuseo etsii hanketyöntekijää lasinegatiivien digitointiin 1.3.-31.12.2022

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Tammi 14 15:40:25 EET 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Lapin maakuntamuseo etsii hanketyöntekijää lasinegatiivien digitointiin 1.3.-31.12.2022
--------------------------------------------
Rovaniemellä toimiva Lapin maakuntamuseo etsii hanketyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.-31.12.2022. Lapin maakuntamuseo on Rovaniemen kaupungin omistama alueellinen vastuumuseo, joka sijaitsee Arktikum-talossa.

Museo sai Opetus- ja kulttuuriministeriöltä avustuksen lasinegatiivikokoelmien digitointihankkeeseen vuodelle 2022. Hankkeessa on tavoitteena laadukkaasti digitoida, luetteloida ja avata Finna-palvelussa kahden merkittävän lappilaisen 1890-1920-luvun lasinegatiivikokoelman kuvat (noin 1200 kappaletta). Kuvat luetteloidaan museon Cumulus-kokoelmanhallintajärjestelmään ja avataan Finna-palveluun käyttäen CC-lisenssiä. Kuvat ovat Hildur Larssonin ja Matti Heikinheimon ottamia, sisällöllisesti hienoja ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaita kuvia erityisesti Rovaniemeltä ja Kemijärveltä. Hankkeen tavoitteena on mahdollistaa myös muut kuvakokonaisuuksien käyttötavat ja yhteisöllinen tiedonkeruu (yleisötapahtumat ja somekanavat). Kaikki edellä mainitut hanketyöt kuuluvat palkattavan henkilön työtehtäviin yhteistyössä museon kuva-arkistonhoitajan ja valokuvaajan kanssa.

Hanketyöntekijän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Eduksi luetaan hyvät IT-taidot, museologian opinnot sekä valokuva-arkistoihin tai muihin arkisto- ja kokoelmatöihin liittyvä työkokemus. Valinnassa huomioidaan alueen historian tunteminen ja kyky itsenäiseen työskentelyyn.

Palkka 2200 € / kk, työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan koeaikakäytänteitä.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollista tehdä sähköistä hakemusta, voit toimittaa hakemuksen osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Koskikatu 27, 3.krs, 96100 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 28.1.2022, sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan anonyymiä rekrytointimenettelyä. Käytännössä rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Taustatiedoissa kysyttävät tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle. Tavoitteenamme on anonyymin rekrytointimenettelyn avulla kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen.

Työpaikka löytyy KuntaRekrystä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/hanketyontekija-407816-1/
Avain: 407816
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Hanna Kyläniemi
hanna.kylaniemi at rovaniemi.fi
0407283362
https://www.rovaniemi.fi/Vapaa-aika/Kulttuuriyksikot-ja-museot/Lapin-maakuntamuseo

Ilmoitus vanhenee: 29.1.2022

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/lapin-maakuntamuseo-etsii-hanketyontekijaa-lasinegatiivien-digitointiin-1-3-31-12-2022/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko