[H-verkko] Artikkelipyyntö: Kirjoituskutsu: Magian ulottuvuudet

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Tammi 10 15:33:59 EET 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi artikkelipyyntö: 
--------------------------------------------
Kirjoituskutsu: Magian ulottuvuudet
--------------------------------------------
Kirjoituskutsu: Magian ulottuvuudet – ennen ja nyt

 

Artikkelikokoelman “Magian ulottuvuudet – ennen ja nyt” toimituskunta etsii ehdotuksia vuonna 2024 julkaistavan suomenkielisen, monitieteisen tiedekirjan artikkeleiksi. Artikkelikokoelman kohderyhmänä on magian ja noituuden tutkimuksesta kiinnostuneet tutkijat, opiskelijat ja laajempi lukijakunta. Perehdytämme lukijan aihepiiriin ja sen tutkimukseen pääpiirteissään toimituskunnan kirjoittamassa johdantoluvussa. Ehdotuksia voi lähettää magiaa, taikuutta ja noituutta menneisyydessä ja nykypäivänä käsittelevistä tutkimusaiheista. Maantieteellinen rajaus kattaa nykyisen Suomen alueen sekä lähialueet.

Toimituskunta valitsee lähetettyjen ehdotusten perusteella ne, joista pyydetään kirjoittamaan artikkeli kokoelmaan. Valmista käsikirjoitusta tarjotaan Vastapainolle (Julkaisufoorumin tasoluokituksessa taso 2) tai Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran Tietolipas-sarjaan (Jufo-luokitus taso 1). Ennen kustannuspäätöstä artikkelit käyvät läpi vertaisarviointiprosessin.

Artikkeliehdotuksen pituus on 200–250 sanaa. Kannustamme kirjoittajia yhteisartikkeleihin. Voimme ehdottaa yhteisartikkeleita myös saapuneiden ehdotusten perusteella. Toivomme ehdotuksen sisältävän tarjottavan artikkelin otsikon, tieteenalan, päätutkimuskysymyksen, aineiston ja menetelmät sekä keskeiset teoreettiset käsitteet. Ehdotukset tulee lähettää 15.02.2022 mennessä toimituskunnan osoitteeseen magianulottuvuudet at gmail.com. Kokoelmaan hyväksytyt artikkelikäsikirjoitukset tulee lähettää 30.11.2022 mennessä.

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin, jotka voi lähettää edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.  Kirjoituskutsua voi ystävällisesti välittää siitä kiinnostuneille tahoille.

Maagista vuotta toivottaen,

Artikkelikokoelman toimituskunta:

Sonja Hukantaival, Karolina Kouvola, Tiina Mahlamäki ja Aleksi Moine
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Tiina Mahlamäki
tituma at utu.fi
0405498902


Ilmoitus vanhenee: 15.2.2022 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/kirjoituskutsu-magian-ulottuvuudet/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko