[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Yleisötyön amanuenssi

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Tammi 5 15:36:00 EET 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Yleisötyön amanuenssi
--------------------------------------------
Jatkoimme hakuaikaa kiinnostavaan tehtävään. HAE NYT, jos aiempi ilmoitus meni ohi!

Etsimme yleisötyön vankkaa ammattilaista täydentämään innostunutta ja ammattitaitoista K.H.Renlundin museon työyhteisöä Kokkolassa. Meitä on yhteensä 15 henkeä, jotka hoidamme alueellisen vastuumuseon tehtävää Keski-Pohjanmaalla.

Yleisötyön amanuenssi

Yleisötyön amanuenssin tehtävänä on vahvistaa monialaisesti museopalvelun saavutettavuutta ja toteuttaa museon kulttuuriperintökasvatusta tavoittaen sekä laajat yleisöt että oppilaitokset. Kyse on mielenkiintoisesta ja haastavasta tehtäväkentästä, joka sisältää runsaasti kehittämismahdollisuuksia. Toistaiseksi voimassa oleva toimi täytetään mahdollisimman pian.

Palveluissaan museo toteuttaa Kokkolan lapsiystävällisen kaupungin strategiaa ja pyrkii tavoittamaan inklusiivisesti myös eri ikäisiä ja erilaisia ryhmiä. Museo edistää laaja-alaisesti alueellisen kulttuuriperinnön ja taiteen tunnettuutta, joilla se myös pyrkii vahvistamaan kaupungin vetovoimaa. Museo tuottaa yleisötyön palveluita sekä suomeksi että ruotsiksi.

Yleisötyön amanuenssi on yksi museon keskeisistä linkeistä ympäröivään yhteisöön. Hän ylläpitää aktiivista yhteistyötä mm. oppilaitoksiin ja edistää kulttuuriperintö- ja taidekasvatusta. Hän koordinoi ja tuottaa tapahtumia yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Hän huolehtii museon näkyvyydestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä osallistuu osaltaan myös alueellisen vastuumuseon toimintaan.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää ylempää soveltuvaa korkeakoulututkintoa kulttuuriperinnön tai taiteen alalla sekä pedagogista osaamista ja/ tai vankkaa kokemusta yleisötyöstä tai kulttuurituotannosta. Valittavalta edellytämme lisäksi kykyä monipuoliseen ml. visuaaliseen viestintään, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisua molemmilla kotimaisilla kielillä.

Museon työyhteisössä arvostamme näkemyksellisyyttä, yhteistyökykyä ja hyviä sosiaalisia valmiuksia. Edellytämme valittavalta kykyä toiminnan kehittämiseen ja innostunutta otetta museon monipuoliseen tehtäväkenttään.

Valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus 1 kk sisällä toimen vastaanottamisesta, koeaika 6 kk. Tehtäväkohtainen palkka KVTES mukaan, työaika 36 h 15 m / vko.

Lisätietoja antaa museotoimenjohtaja Kristina Ahmas 044 780 9574 tai kristina.ahmas at kokkola.fi<mailto:kristina.ahmas at kokkola.fi>. Hakemukseen, jota ei palauteta, tulee liittää ansioluettelo ja keskeiset todistusjäljennökset.

Odotamme sähköistä hakemustasi 21.1.2022 mennessä www.kuntarekry.fi<http://www.kuntarekry.fi> -sivuston kautta, tai kirjallista hakemusta osoitteeseen Kokkolan kaupunki, kirjaamo, K.H.Renlundin museo, PL 43, 67101 Kokkola. Kuoreen merkintä "Yleisötyön amanuenssi".

K.H.Renlundin museo toimii kulttuurielämältään rikkaassa Kokkolassa. Taiteen ja kulttuuriperinnön ohella museo ylläpitää Suomen ainoata ITE-museota, jonka kokoelmat ovat laajenneet kansainvälisen outsider-taiteen kentälle.

Ystävällisesti / Vänskapsfullt / Kindly

Kristina Ahmas

FT, museotoimenjohtaja/ FD, museidirektör/ PhD, Museum Director
K.H.Renlundin museo/ K.H.Renlunds museum/ K.H.Renlund Museum
Vingenkatu 18 A/ Vingesgatan 18 A
67100 Kokkola/ 67100 Karleby

+358 (0)44 7809 574
www. kokkola.fi/ museot
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Kristina.Ahmas at kokkola.fi
https://www.kokkola.fi/vapaa-aika/museot/k-h-renlundin-museo/

Ilmoitus vanhenee: 21.1.2022 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/yleisotyon-amanuenssi/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko