[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Amanuenssi Hämeenlinnan taidemuseo

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Helmi 17 12:39:11 EET 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Amanuenssi Hämeenlinnan taidemuseo
--------------------------------------------
AVOINNA VAKITUINEN AMANUENSSIN TOIMI AVOINNA HÄMEENLINNAN TAIDEMUSEOSSA

Hämeenlinnan kaupungissa on lupa innostua ja kehittäjän mieltä arvostetaan! Etsimme nyt joukkoomme Hämeenlinnan taidemuseoon amanuenssia vakituiseen työsuhteeseen suunnittelemaan ja toteuttamaan taidemuseomme toimintaa.

Amanuenssi vastaa taidenäyttelystä projektinjohtajana. Pienessä työyhteisössä hänen on hallittava koko näyttelyprosessin kaari. Museonjohtajan ja kahden muun amanuenssin kanssa muodostuvan tiiviin tiimin lisäksi omaa tukeaan työlle antavat eri ammattiryhmistä koostuva asiakaskeskeinen ja idearikas henkilökunta.

Taidemuseomme amanuensseilla on merkittävä rooli Kanta-Hämeen aluetaidemuseona toimivan museomme yleisötyön ja viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa.

Koko työyhteisömme tavoitteena on saada niin hämeenlinnalaiset kuin kantahämäläiset kokemaan taidemuseo omakseen: paikaksi, joka tuo vaikuttavaa ja merkityksellistä sisältöä elämään. Haluamme tarjota elämänvoimaa alueemme asukkaiden lisäksi ihan kaikille, sillä Hämeenlinna on ihan lähellä!

Kelpoisuusvaatimukset:    Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja alan työkokemus

Arvostettavat ominaisuudet: Arvostamme kansainvälistä kokemusta kuvataiteen ja visuaalisen kulttuurin kentällä. Odotamme hakijalta kokemuksen lisäksi idearikkautta kokoelmien ja yleisötyön saavutettavuuden kehittämiseksi. Projektien johtaminen edellyttää hyvää organisointikykyä ja nykyaikaisia viestintätaitoja. Suomen kielen lisäksi sujuva englannin kielen taito on tarpeellinen kansainvälisten näyttelyidemme takia. Odotamme tehtävään valittavalta avarakatseista otetta uudenlaisiin ja avoimiin yhteistyöprosesseihin sekä halua luoda Hämeenlinnan taidemuseosta alueellisesti ja valtakunnallisesti vaikuttavaa tulevaisuuden museota.

Tehtävän alkaminen ja kesto: 1.6.2022, vakinainen

Palkkaus:                            KVTES
Koeaika:                             6 kk
Haku päättyy:                    7.3.2022 klo 12.00
Hakeminen:                       Tallenna hakemuksesi opinto- ja työkokemustietoineen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi. Käyttöön liittyvät kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu at sarastiarekry.fi. Hakemuksen voi postittaa myös: Sarastia Rekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hml (kirjoita TP-ilmoituksen numero hakemukseen). Hakemuksen tiedot tallennetaan rekrytointijärjestelmään Sarastia Rekryn toimesta.

Lisätietoja:                         museonjohtaja Jenny Valli, puh. 040 547 1965 jenny.valli at hameenlinna.fi<mailto:jenny.valli at hameenlinna.fi>

 
--------------------------------------------
Lisätietoja:
jenny.valli at hameenlinna.fi
https://www.hameenlinnantaidemuseo.fi

Ilmoitus vanhenee: 7.3.2022 klo 12:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/amanuenssi-hameenlinnan-taidemuseo/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko