[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Tietoasiantuntija, KAVI/Radio- ja televisioarkistoinnin tulosalue

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Helmi 1 15:44:23 EET 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Tietoasiantuntija, KAVI/Radio- ja televisioarkistoinnin tulosalue
--------------------------------------------
ID: 29-45-2022

Työnantaja
Kansallinen audiovisuaalinen instituutti (KAVI) on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtion laitos, jonka tehtävänä on elokuvien ja televisio- ja radio-ohjelmien säilyttäminen, kuvaohjelmien tarjoamisen valvonta ja mediakasvatuksen edistäminen. Instituutti myös edistää ja harjoittaa tutkimusta sekä tarjoaa toimialaansa liittyviä palveluja. Lisäksi instituutti edistää toimialansa kulttuurin tuntemusta saattamalla elokuvia ja ohjelmia yleisön saataville.
Tehtävän kesto: Vakinainen

Alkamisaika: 1.4.2022/Sopimuksen mukaan.
Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työaikamuoto: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus
Radio- ja televisioarkistoinnin tulosalue (RTVA) tallentaa kotimaisten radio- ja tv-kanavien sisältöä sekä tarjoaa sitä tutkijoiden ja muiden tarvitsijoiden käyttöön.

Radio- ja televisioarkistoinnin tulosalueelle haetaan tietoasiantuntijaa, joka metadatan asiantuntijana vastaa yksikön tietojärjestelmien sisällöllisestä suunnittelusta ja kehittämisestä koskien kokoelmia, tallennettua ohjelmavirtaa ja ohjelmatietoja.

Tietoasiantuntijan työ sisältää radio- ja televisio-ohjelmatietojärjestelmän (Ritva) kehittämistä ja teostietokantaan (Tenho) tuotavien tietojen määrittelyä ja sisällön ylläpitoa.

Aineistojen kuvailumenetelmät kehittyvät, jolloin tietoasiantuntijalta edellytetään vahvaa kehittämisotetta ja kykyä toimintojen uudistamiseen. Tehtävässä on tärkeää kansallisten sidosryhmien kanssa tehtävä yhteistyö sekä toimialan kotimaisten ja kansainvälisten standardien ja menetelmien kehitystyön aktiivinen seuraaminen. Tietoasiantuntija toimii yhteyshenkilönä ohjelmatietojärjestelmän metadatalähteiden toimittajiin. Virkaan kuuluu myös vastuuta uusien lähteiden hankkimisesta, määrittelyistä sekä niihin liittyvistä sopimuksista.

Hakijalta odotamme
Tietoasiantuntijan viran menestykselliselle hoitamiselle on eduksi soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, luettelointistandardien hyvä tuntemus ja vahva osaaminen tietomalleista ja niiden soveltamisesta. Tehtävässä tarvitaan hyviä viestintätaitoja, suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englannin kielen hallintaa ja lakisääteistä ruotsin kielen taitoa.

Tehtävistä suoriutumista edesauttavia ominaisuuksia ovat suunnitelmallisuus ja organisointikyky. Arvostamme positiivista asennetta ja radio- ja tv-alan tuntemusta.

Palkkaukseen liittyvät tiedot
Virka sijoittuu instituutin palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9, jolla peruspalkka on 2688,17 €. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka on maksimissaan 45 % peruspalkasta.

Ilmoitus valtiolle.fi-palvelussa: 
https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=29-45-2022

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID-numero. Hakemuksia ei palauteta.

KAVIn kirjaamo
Sörnäisten rantatie 25 A
00500
Helsinki

Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai nimikirjanote sekä kopiot tärkeimmistä tutkinto- ja työtodistuksista. Hakemuksia ei palauteta. Hakuaika päättyy 21.2.2022 16.15.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Mervi Leino-Niemelä apulaisjohtaja, tulosaluepäällikkö
mervi.leino at kavi.fi
 02953 38107 
https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=29-45-2022

Ilmoitus vanhenee: 21.2.2022 klo 16:15

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/tietoasiantuntija-kavi-radio-ja-televisioarkistoinnin-tulosalue/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko