[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museopalveluvastaava Hämeenlinnan taidemuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Joulu 20 15:38:53 EET 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museopalveluvastaava Hämeenlinnan taidemuseoon
--------------------------------------------
TULE VAKITUISEKSI MUSEOPALVELUVASTAAVAKSI HÄMEENLINNAN TAIDEMUSEOON

Hämeenlinnan kaupungissa on lupa innostua ja kehittäjän mieltä arvostetaan! Etsimme nyt joukkoomme Hämeenlinnan taidemuseoon asiakaspalveluhenkistä MUSEOPALVELUVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä voidaan täyttää myös osa-aikaisesti.

MUSEOPALVELUVASTAAVA toimii suurimman osan työajastaan taidemuseon asiakaspalvelussa yhdessä museon muiden asiakaspalveluvastaavien ja museovalvojien kanssa.

Museon asiakaspalvelijat liikkuvat näyttelysaleissa ja valvovat näyttelyitä. Lisäksi museopalveluvastaavat opastavat ja toimivat työpajojen vetäjinä. Työvuoron aikana asiakaspalvelijat ovat vuorollaan kassalla. Kassavuorolla asiakaspalvelijat myyvät pääsylippujen lisäksi museokaupan tuotteita sekä valvovat näyttelyitä monitorien kautta.

Työvuorolistojen mukaiseen työpäivään sisältyy myös tehtäviä avoinnaoloaikojen ulkopuolella, kuten museon päivittäissiivous ja yleisötilaisuudet ilta- ja viikonloppuaikaan. Työ sisältää myös muita museo- ja näyttelytoimintaan liittyviä tehtäviä, kuten esimerkiksi tilastointia ja viestintää. Työ antaa mahdollisuuksia kehittää museon tarjoamia palveluita yhdessä taidemuseon muun henkilökunnan ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Hämeenlinnan taidemuseo on avoinna tiistaista torstaihin klo 11-18 ja perjantaista sunnuntaihin klo 11-17. Museopalveluvastaavan työaika on yleistyöaika.

Museopalveluvastaavan työhön vaaditaan alaan liittyvä soveltuva koulutus ja työkokemus. Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta yleisö- ja asiakaspalvelutyöstä.
Eduksi katsotaan viestinnälliset taidot, mukaan lukien kielitaito sekä palveluiden ja museokaupan kehittämiseen liittyvä kokemus.

Koko työyhteisömme tavoitteena on saada niin hämeenlinnalaiset kuin kantahämäläiset kokemaan Hämeenlinnan taidemuseo omakseen: paikaksi, joka tuo vaikuttavaa ja merkityksellistä sisältöä elämään. Haluamme tarjota elämänvoimaa alueemme asukkaiden lisäksi ihan kaikille, sillä Hämeenlinna on ihan lähellä.

Lue lisää avoinna olevista näyttelyistämme verkkosivultamme: https://www.hameenlinnantaidemuseo.fi/

Kelpoisuusvaatimukset:                         Soveltuva koulutus ja työkokemus
Tehtävän alkaminen ja kesto:                1.2.2023, vakinainen
Palkkaus:                                                  KVTES
Koeaika:                                                   6 kk
Hakeminen:                                             Täytä hakulomake sivulla: https://hml-sivistys-ja-hyvinvointipalvelut.jobilla.com/amp30-museopalveluvastaava?locale=fi
Haku päättyy:                                          15.1.2023
Lisätietoja:                                               Museonjohtaja Jenny Valli, puh. 040 547 1965 jenny.valli at hameenlinna.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Jenny Valli
jenny.valli at hameenlinna.fi
+358 40 5471965


Ilmoitus vanhenee: 15.1.2023 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museopalveluvastaava-hameenlinnan-taidemuseoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko