[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Näyttelyintendentti Porin taidemuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Elo 29 12:49:31 EEST 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Näyttelyintendentti Porin taidemuseoon
--------------------------------------------
PORIN TAIDEMUSEO

HAKU AUKI 12.9.2022 asti

Avoin työpaikka: näyttelyintendentti

Näyttelyintendentti vastaa Porin taidemuseon profiilin mukaisesti nykytaiteen museon näyttelytuotannon prosesseista. Tämä tapahtuu yhdessä taidemuseon johtajan, näyttelytiimin ja taidemuseon muun henkilöstön kanssa, sekä yhteistyössä kotimaisten ja kansainvälisten taiteilijoiden, alan asiantuntijoiden ja vierailevien kuraattoreiden kanssa. Näyttelyintendentti vastaa näyttelyohjelman sisällöistä ja toteutuksesta. Hän toimii taiteenteoreettisten kysymysten ja erityisesti nykytaiteen asiantuntijana, sekä rakentaa yhteistyöverkostoja alueella, kotimaassa ja kansainvälisesti.

Näyttelyintendentin tehtävänä on näyttelysuunnittelun ohella näyttelyprosessien hallintaan liittyvä työnjohto, aikatauluttaminen, resurssien allokointi, yhteydenpito taiteilijoihin ja yhteistyökumppaneihin, sopimukset, logistiikka, tehtäväkokonaisuuteen liittyvä viestintä sekä näyttelytoiminnan talousseuranta mukaan lukien soveltuvin osin rahoituksen hankkiminen. Näyttelyintendentin tiimiin kuuluvat digitaalisten palveluiden amanuenssi, museomestari ja Porin taidemuseon yhteydessä toimivan Poriginal gallerian tuottaja. Oman tiiminsä ohella hän työskentelee tiiviisti taidemuseon muun henkilöstön kanssa osallistuen omalla asiantuntemuksellaan taidemuseon yleisötyöhön sekä tutkimus- ja kokoelmatoimintaan.

Tehtävän edellytyksenä on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esim. taidehistorian, kuratoinnin tai visuaalisten taiteiden alalta).

Hakijalla tulee olla vähintään hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi luetaan aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä taidemuseossa, galleriatoiminnassa, vapaalla kentällä tai muissa taiteen instituutioissa.

Arvostamme vahvaa kansainvälisen ja kotimaisen nykytaiteen ja taidekentän tuntemusta sekä innostusta alan ilmiöitä ja taidemuseoalan kehittämistä kohtaan.

Hae paikkaa 12.9.2022 klo 15 mennessä:
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/intendentti-pori-03-123-22/

www.poriartmuseum.fi

_____
Mirja Ramstedt-Salonen
Intendentti, yleisötyö/ Head of Public Programmes
Porin kaupungin museopalvelut
Porin taidemuseo/ Pori Art Museum
Porin kaupunki/sivistystoimiala/kulttuuriyksikkö / City of Pori
Add. Eteläranta, 28100 Pori, Finland
+358 44 701 1119
mirja.ramstedt-salonen at pori.fi
facebook.com/Porin-taidemuseo-Pori-Art-Muse
--------------------------------------------
Lisätietoja:
agricola at utu.fi


Ilmoitus vanhenee: 12.9.2022 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/nayttelyintendentti-porin-taidemuseoon-2/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko