[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Näyttelymestari Joensuun museoihin

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Elo 18 13:42:40 EEST 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Näyttelymestari Joensuun museoihin
--------------------------------------------
Joensuun museoihin haetaan NÄYTTELYMESTARIA 1.10.2022 alkaen

Joensuun museot käsittävät Joensuun taidemuseon, Pohjois-Karjalan museon ja Joensuun Bunkkerimuseon. Lisäksi museot vastaavat Tuupovaarassa sijaitsevan Galleria Annamaijan toiminnasta. Joensuun museot toimivat Pohjois-Karjalan alueellisena vastuumuseona.

Etsimme Joensuun taidemuseolle näyttelymestaria, jonka tehtävänä on vastata taidemuseon näyttelyiden av-tekniikasta ja valaistuksesta sekä asiakaspalvelusta ja toimistotehtävistä. Näyttelymestari tekee laitteiden ja valaistuksen huoltoa ja kunnossapitoa, osallistuu näyttelyiden rakentamiseen ja rakennesuunnitteluun, näyttelyiden / kokoelmien huoltotoimenpiteisiin sekä on mukana taidemuseon asiakaspalvelutiimin tehtävissä. Tehtävään sisältyy myös tilojen huoltoa ja ylläpitoa. Eduksi katsotaan kokemus valokuvauksesta ja videotuotantoprosessin tuntemusta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta näyttelyjen rakentamisesta ja teosturvallisuudesta, rakennesuunnittelusta, av-tekniikan tuntemusta ja asiakaspalvelutaitoa. Tehtävänhoidossa ovat eduksi yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, kyky organisoida ja priorisoida työtehtäviä, kielitaito, ict-taidot, kokemus taideteosten käsittelystä sekä museoalan tuntemus. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä sisältää ilta- ja viikonlopputöitä sekä raskaiden esineiden käsittelyä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus sekä riittävä työkokemus. Kuvataiteen ja museoalan tunteminen lasketaan eduksi. Hakijalta edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Tehtäväkohtainen palkka 2178,77 e/kk. Lisäksi työkokemuslisä 0%, 3% tai 8% tehtäväkohtaisesta palkasta henkilön työkokemuksesta riippuen. Lisäksi ansiokkaiden työsuoritusten myötä meillä voidaan maksaa henkilökohtaista lisää.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus.

Tehtävä täytetään 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikkamme ovat savuttomia. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 7.9.2022 klo 15.00. Haastattelu torstaina 15.9.

Lisätietoja tehtävästä antaa virka-aikana museonjohtaja Tarja Raninen-Siiskonen puh. 050 405 9079, sähköposti: tarja.raninen-siiskonen at joensuu.fi

Lisätietoa ja hakuohjeet: https://jns.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jgid=2&jid=3772
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Tarja Raninen-Siiskonen
tarja.raninen-siiskonen at joensuu.fi
050 405 9079
https://jns.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jgid=2&jid=3772

Ilmoitus vanhenee: 7.9.2022 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/nayttelymestari-joensuun-museoihin/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko