[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museonjohtaja Tampereen taidemuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Elo 18 13:34:53 EEST 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museonjohtaja Tampereen taidemuseoon
--------------------------------------------
Tampereen taidemuseo järjestää vaihtuvia näyttelyitä taiteen historian teemoista ja esittelee vanhoja mestareita sekä nykytaiteen tuoreimpia tekijöitä. Esille nostetaan niin paikallisia taiteilijoita kuin kansainvälisiä tekijöitä. Vuoden kohokohta on Vuoden nuoren taiteilijan julkistus. Pirkanmaan vastuumuseona taidemuseo tutkii paikallista taidehistoriaa ja tukee alueen toimijoita. Lisäksi sen tärkeä tehtävä on kehittää kaupungin julkista taidetta. Tampereen taidemuseo hallinnoi ja hoitaa Suomen toiseksi suurinta taidekokoelmaa, joka käsittää yli 15 000 teosta. Tove Janssonin lahjoittamaan kokoelmaan perustuva Muumimuseo on yksi Tampereen vetonauloista ja osa taidemuseon organisaatiota. Tampereen taidemuseossa työskentelee vakituisesti n. 40 henkilöä. Museon laajennuksen ja vanhan museorakennuksen peruskorjauksen suunnittelu Pyynikintorin alueella on myös käynnistynyt.

Haemme Tampereen taidemuseoon museonjohtajaa vakituiseen virkaan 1.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle laajan näkymän valtakunnallisesti merkittävän taidemuseon johtajana. Tehtävässäsi vastaat Tampereen taidemuseon toiminnasta, taloudesta ja henkilöstöstä. Tampereen taidemuseo on osa kaupungin sivistyspalvelujen Kulttuurin palveluryhmää, ja museonjohtajana olet Kulttuurin johtoryhmän jäsen.

Sinulla on visionäärinen ajattelutapa sekä vahva ymmärrys organisaatioiden rakenteellisesta kehittämisestä ja henkilöstöjohtamisesta. Osaat ohjata ja kehittää taidemuseon toimintaa talouden ja kaupungin strategian kautta jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Esihenkilösi on kulttuurijohtaja.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy taidehistorian pääainevaatimus, kokemus museotyöstä ja vahva näyttö esihenkilönä toimimisesta. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, strategista osaamista, kokemusta palveluiden johtamisesta sekä laajoja kansainvälisiä ja kotimaisia yhteistyöverkostoja. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/museonjohtaja-tampereen-taidemuseo-tre-01-1713-22/

Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Käytämme viroissa koeaikaa, joka vakituisessa virassa on kuusi (6) kuukautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat sivistyspalvelujen johtaja Lauri Savisaari, puh. 040 801 6081 pe 19.8. klo 10-11 ja ke 24.8. klo 14.30-15.30 sekä kulttuurijohtaja Juha Ahonen, puh. 050 411 3033 ma 22.8. klo 10-11, pe 26.8. klo 13-14, ma 29.8. klo 14-15 ja ma 5.9. klo 14-15. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi at tampere.fi.

Hakuaika päättyy 7.9.2022.

Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät: https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa at monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Lauri Savisaari
lauri.savisaari at tampere.fi
040 801 6081
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/museonjohtaja-tampereen-taidemuseo-tre-01-1713-22/

Ilmoitus vanhenee: 7.9.2022 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museonjohtaja-tampereen-taidemuseoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko